Ο Deadpool ακόμα εισπράττει και εμείς θυμόμαστε τα highlights του

Ο Deadpool ακόμα εισπράττει και εμείς θυμόμαστε τα highlights του

[dropcap size=dropcap]Λ[/dropcap]ίγο που είδαμε το trailer του Civil War, λίγο που περιμένουμε την πρεμιέρα του Dawn of Justice, λίγο που μας τρώει τα βράδια ο Daredevil, ξεχάσαμε τι κάνει ο Deadpool. Μια χαρά by the way.

Η ταινία που έσπρωξε όσο δεν έχει σπρωχτεί ποτέ κάτι ο Ryan Reynolds, έχει φτάσει συνολικά τα 730 εκατομμύρια δολάρια και πλησιάζει το ρεκόρ για την πιο προσοδοφόρα R – Rated ταινία. Ποια είναι αυτή;

Μα το Matrix Reloaded του 2003 όπου έφτασε τα 742.1 εκατομμύρια εισπράξεις.

To πιο κουλό με τον Deadpool είναι πως έχει πρεμιέρα στην Ιαπωνία στις… 3 Ιουνίου (ντοίνγκ!) και όσο να το έχει αποδυναμώσει η πειρατεία μέχρι τότε, θα είναι αρκετό για να σπάσει το ρεκόρ των αδερφών Wachowski (αν δεν το έχει κάνει μέχρι τότε).

[embedvideo id=”ZIM1HydF9UA” website=”youtube”]

Negative Highlights

Και πάμε στα… αρνητικά highlights που άφησε πίσω του ο Wade Wilson που πραγματικά κανείς δεν έδωσε σημασία, τουλάχιστον όταν η ταινία ήταν φρέσκια στο κεφάλι μας. Και ο λόγος ήταν απλός. Το Deadpool υπηρέτησε το σκοπό που δημιουργήθηκε.

Διασκέδαση! Pure! Τελεία!

Τα καλύτερα αστεία ήταν στα trailer

Εκεί δυστυχώς το Deadpool πήγε με το ρεύμα της εποχής όσον αφορά τις κωμωδίες. Γιατί στον πυρήνα του, η ταινία ήταν κωμωδία. Πέρα από τα αστεία όμως είχε άφθονη δράση και βία που σε αποζημίωσε.

Άλλος ένας αδιάφορος villain

Όπως έλεγαν οι comic geeks, ο Ajax ήταν από τα comicbook ήδη, ένας αδιάφορος κακός. Η απεικόνιση του ήταν ακόμα χειρότερη. Με την υπερδύναμη του να μην νιώθει τίποτα, έτσι νιώσαμε και εμείς για αυτόν (εντάξει, εκτός από τα κορίτσα). Μα θα σκότωνε τον Deadpool αυτή η φλωράντζα;

Πολλές αναφορές σε pop cult

Τρελαινόμαστε όταν ένας χαρακτήρας σαν τον Deadpool μιλάει για πράγματα που γουστάρουμε. Δεν ξέρουμε πόσο cool θα είναι όταν δούμε την ταινία σε δέκα χρόνια. Ίσως σαν τον Demolition Man που μιλάει για τον Skywalker και το υπερδιάστημα το 1993 (πριν τα prequels, φαντάσου).

Η διάρκεια της ταινίας

Ζούμε στην εποχή που ακόμα και ανεξάρτητα horror films του κώλου, ζητούν 120 λεπτά από τη ζωή σου. Όχι, δεν χρειάζεται πάντα να γίνεται αυτό. Λόγω των αρκετών flashback, η διάρκεια της ταινίας πιστεύουμε πως ήταν οκ. Ίσως χωρούσε ένα δεκάλεπτο ακόμα αλλά μέχρις εκεί. Ο Deadpool δεν είναι για χόρταση, είναι το γλυκό μετά το φαγητό.

To κλισέ story: Hero and his girl

Αυτό δεν είναι δικό μας. Είναι από αυτά που ακούσαμε από ανθρώπους που είδαν τον Deadpool σαν ακόμα μια ταινία, αδιαφορώντας για το comic origins του. Θα μπορούσαν να αλλάξουν; Όχι φυσικά. Εμείς το βρήκαμε άκρως διασκεδαστικό η όλη φάση να γίνεται για μια γυναίκα και τη μετάλλαξη του Wilson.

Why so serious?

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *