Ο Corey Taylor τα χώνει στον Kanye West

Ο Corey Taylor τα χώνει στον Kanye West

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]ταν την προηγούμενη εβδομάδα ανεβάζαμε το video του ανεκδιήγητου Kanye West που προσπαθούσε να τραγουδήσει (;) το Bohemian Rhapsody, τον αναφέραμε σαν τρώγλη. Και ω ναι, κάποιοι παρεξηγήθηκαν. 

Κάποιοι αμφισβητούσαν ότι είχε πει πως είναι ο νέος βασιλιάς της Rock n’ Roll στο παρελθόν λες και δεν μπορούν να googl-άρουν να βρουν τα αντίστοιχα posts. Αλλά ο Kanye τους γλίτωσε από αυτό τον κόπο καθώς μετά το festival του Glastonbury δήλωσε πως είναι ο μεγαλύτερος Rock Star. Έτσι, χρειαζόταν μια απάντηση στο επίπεδο που μπορεί να αντιληφθεί μόνο.

Το να βγεις και να τον αποκαλέσεις μαλάκα είναι εύκολο και χάνεις το δίκιο σου. Ο Corey Taylor με ένα ευφυές video τον μαλώνει όπως ένα μικρό παιδί που έκανε μια μαλακία, με το απαράμιλλο στιλ του.

«Kanye δεν είσαι, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ, ο μεγαλύτερος Rock Star όλων των εποχών. Το γεγονός ότι χρειάζεται να το πεις εσύ στον κόσμο, αποκαλύπτει πολλά. Μου θυμίζεις τους τύπους που μιλούν συνέχεια για γκόμενες. Ποτέ δεν έχουν τόσες όσες λένε. Σταμάτα!».

[embedvideo id=”MOyfWUq_214″ website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *