Ο Corey Taylor κατουράει τα Grammys

Ο Corey Taylor κατουράει τα Grammys

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap]ι Slipknot έχουν κερδίσει το 2006 ένα Grammy ως Best Metal Perfomance για το κομμάτι Before I Forgert, και φέτος έχουν προταθεί για το Custer από το άλμπουμ .5: The Gray Chapter. Ωστόσο όλοι ξέρουμε πόσο χεσμένη έχει τη σκληρή μουσική ο συγκεκριμένος θεσμός. Και αυτό τονίζει και ο Corey Taylor.

Παρά το γεγονός ότι σε παλιότερη συνέντευξη, κόμπαζε λίγο για το Grammy του, τώρα σε μια νέα συνέντευξή του εμφανίστηκε αδιάφορος και τους κατούρησε στο κεφάλι.

Διαβάστε όλη την ιστορία για τις μάσκες των Slipknot

«Είμαστε προτεινόμενοι τώρα. Και πάνω από δέκα φορές στο παρελθόν. Μια φορά κερδίσαμε. Ωραία. Είναι απλά ένας διαγωνισμός δημοφιλίας. Αυτό είναι. Αν ήταν απλά για τη μουσική θα έβλεπες πολλές παραπάνω μπάντες να είναι υποψήφιες σε άλλες κατηγορίες, όπως το Άλμπουμ Της Χρονιάς. Δεν έχω χρόνο για αυτές τις μαλακίες να είμαι ειλικρινής. Όλοι ζουν και αναπνέουν για το αν θα αποκτήσουν ένα μικρό αγαλματάκι. Γιατί; Απλά για να το βάλουν στο ράφι του και να γεμίζει σκόνη; Για μένα, η πραγματική απεικόνιση για το που βρίσκεσαι σαν καλλιτέχνης είναι οι live εμφανίσεις. Να ανεβαίνεις στην σκηνή και χιλιάδες κόσμος να κάνει χαμό. Είναι ωραίο να κερδίσεις Grammy αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας αν δεν γίνει».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *