Ο Corey Taylor θέλει να κάνει ντουετάκι με τον Eminem

Ο Corey Taylor θέλει να κάνει ντουετάκι με τον Eminem

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] Corey Taylor σε μια νέα του συνέντευξη τονίζει την επιθυμία του να κάνει νέες συνεργασίες στο μέλλον και η σημαντικότερη από αυτές, με τον Eminem.

«Είναι πολύς κόσμος με τον οποίο θέλω να συνεργαστώ. Ένας από αυτούς είναι ο Trent Reznor των Nine Ιnch Nails μέχρι τον -το σκεφτόμουν τις προάλλες- Eminem. Θα ήθελα να ανταλλάξω ιδέες μαζί του γιατί λατρεύω τον τρόπο που γράφει και εκφράζεται, με πολύ συναίσθημα. Μου αρέσει αυτό. Θα ήθελα πολύ να το κάνω αλλά μάλλον δεν θα γίνει ποτέ. Είναι απλά ένα όνειρο. Βέβαια δεν είχε προβλέψει ποτέ ότι θα συνεργαζόμουν και με τον Dave Grohl. Ποτέ δεν ξέρεις».

Όσο για το αν «κρύβει» μουσικές ιδέες από τους Slipknot και τους Stone Sour για κάτι ποιό προσωπικό.

«Δεν είμαι σίγουρος. Με ρωτάνε από πάντα για solo κυκλοφορία. Είναι ευχάριστος πονοκέφαλος αυτός αλλά από την άλλη είμαι ήδη σε δυο καταπληκτικές μπάντες. Γιατί να κάνω κάτι και να μοιράσω ακόμα περισσότερο τη δημιουργικότητα μου. Εκτός αν γίνω άπληστος. Το αν θα υπάρξει ένα solo άλμπουμ, πιθανότατα ναι. Αλλά θα αργήσει πολύ».

Όσο για νέες συνεργασίες, ο Corey τονίζει πως μετέχει σε διάφορα projects χωρίς να αποκαλύπτει ονόματα αλλά και… είδη μουσικής καθώς λέει ότι είναι πολύ διαφορετικά απ’ ότι έχει κάνει μέχρι τώρα.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *