Ο Cobain είχε πάρει τηλέφωνο τον Max Cavalera για ναρκωτικά

Ο Cobain είχε πάρει τηλέφωνο τον Max Cavalera για ναρκωτικά

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]ταν μιλάμε για τρελές rock n’ roll ιστορίες, κάτι τέτοιο εννοούμε. Μια ιστορία που φέρνει στην επιφάνια η πρώην manager και νυν γυναίκα του Max Cavalera, Gloria (ναι αυτή που για χάρη της διαλύθηκε η μπάντα).

Όπως γράφει σε μια ανάρτηση στο προσωπικό της blog, ήταν το 1993 όταν και οι Nirvana είχαν ξεκινήσει να παίζουν εκτός των ΗΠΑ. Ο Cobain και η μπάντα του έπαιζαν στο Sao Paulo, σε μια συναυλία που έμεινε στην ιστορία για τα καραγκιοζιλίκια του Kurt καθώς και για την τραγική τους διασκευή στο Run To The Hills των Iron Maiden.

Ο Cobain έχοντας μείνει χαρμάνης, πάντα σύμφωνα με τα γραφόμενα της Gloria, βρήκε το τηλέφωνο του frontman των Sepultura, Max Cavalera και του τηλεφώνησε αφήνοντας τον μαλάκα. Αρχικά δεν πίστεψε πως έτσι στο ξεκάρφωτο ο Kurt Cobain τον πήρε τηλέφωνο και αργότερα όταν άκουσε τον λόγο.

«Είμαι σε ένα φεστιβάλ στο Σάο Πάολο. Που μπορώ να βρω ηρωίνη;».

Ο Cavalera ήταν στις ΗΠΑ εκείνο τον καιρό και απάντησε πως δεν ήξερε. Κάπου εκεί, ο Cobain γύρισε την κουβέντα στα οικογενειακά -και των δυο οι σύζυγοι ήταν έγκυες- και το θέμα έληξε. Για τον Cavalera.

Γιατί ο Cobain σίγουρα θα βρήκε την άκρη του.

[embedvideo id=”wRzw3MgWBJQ” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *