Ο Chris Slade ίσως γυρίσει στους AC/DC για την εμφάνιση στα Grammy

Ο Chris Slade ίσως γυρίσει στους AC/DC για την εμφάνιση στα Grammy

[dropcap size=dropcap]Ο [/dropcap]Chris Slade πρώην drummer των AC/DC (1990-93), φημολογείται πως θα ενώσει τις δυνάμεις του με την πρώην του μπάντα στην εμφάνισή τους για την 57η τελετή Grammy, που θα στις 8 Φεβρουαρίου.

Ο Slade είχε προγραμματισμένες για τις 31/1 διάφορες εμφανίσεις οι οποίες αναβλήθηκαν. Ενώ σε σχετική ανακοίνωση, οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης ανέφεραν πως ο Slade ετοιμάζει σπουδαία νέα γι αυτό το λόγο αναγκάστηκε να αναβάλλει τις συγκεκριμένες εμφανίσεις του.

Οι AC/DC θα εμφανιστούν ζωντανά στην αμερικανική τηλεόραση για πρώτη φορά μετά το 2000 για το show “Saturday Night Live”.

Τι γίνεται με τον Phill Rudd;

Σύμφωνα με την εφημερίδα International Business Times, ο Rudd θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 10 Φεβρουαρίου, προκειμένου να δικαστεί για τις κατηγορίες του σχετικά με την απόπειρα ανθρωποκτονίας και κατοχή ναρκωτικών. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται ελεύθερος με εγγύηση, μέχρι να απολογηθεί.

Υπενθυμίζομε επίσης πως ο Rudd δεν εμφανίζεται στα video για τα 2 πρώτα singles του νέου album των AC/DC , “Rock Or Bust”, στα οποία η μπάντα αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τον Bob Richards ως αντικαταστάτη. Επίσης ο Rudd δεν εμφανίζεται σε καμμιά φωτογραφία στον νέο δίσκο. Παρόλα αυτά ο ίδιος μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι της Ν.Ζηλανδίας δήλωσε πως θα συνεχίσει να παίζει στους AC/DC και δε τον ενδιαφέρει αν αυτό αρέσει ή δεν αρέσει σε κάποιους.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *