Ο Bon Jovi μπαίνει (;) στο Αμερικάνικο Football

Ο Bon Jovi μπαίνει (;) στο Αμερικάνικο Football

Μετά τον θάνατο του Ralf Wilson, ιδιοκτήτη των Buffalo Bills, ομάδας του Αμερικανικού πρωταθλήματος football, η χήρα του ανέθεσε στην Morgan Stanley (ναι τη γνωστή) και στο νομικό γραφείο Proskauer Rose την πώληση της ομάδας. Ανάμεσα στους υποψήφιους αγοραστές είναι και Jon Bon Jovi.

Ο Jon εδώ και καιρό ψάχνεται να χωθεί στο NFL και τώρα του δίνεται η ευκαιρία να το κάνει. Παλιότερα μάλιστα είχε μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας της Πενσυλβάνιας, της οποίας όλα τα έσοδα πήγαιναν προς φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Αν αναρωτιέστε που θα βρει τόσο λεφτά 1ον: Σοβαρά; και 2ον θα έχει μαζί του τον Larry Tanenbaum, ιδιοκτήτη του Maple Leaf Sports & Entertainment, τους ιδιοκτήτες της ομάδας του NHL Toronto Maple Leafs και των Toronto Raptors. Το γκρουπ αυτό με μπροστάρη τον Bon Jovi έχει σκοπό να μεταφέρει την έδρα της ομάδας στο Τορόντο, το οποίο απέχει μόλις 90 λεπτά από το Μπάφαλο.

Αυτό δεν ήχησε καλά στα αυτιά μερικών οπαδών των Bills και πήραν σβάρνα τα τοπικά μπαρ μοιράζοντας φυλλάδια ζητώντας να μην παίζονται τραγούδια των Bon Jovi (ΚΑΤΩ Ο ΖΥΓΟΣ ΤΩΝ BON JOVI). Ο Jon όμως φαίνεται να βρίσκει συμμάχους ανάμεσα στους ιδιοκτήτες ομάδων του NFL στο πρόσωπο του Jerry Jones, ιδιοκτήτη των Dallas Cowboys. Ο Jones είπε πριν από μερικές μέρες: “Δεν έχει υπάρξει άλλος πιο ικανός να αποκτήσει μια ομάδα, ειδικά μια ομάδα NFL από τον Jon Bon Jovi”.

Έλα πες την αλήθεια, σου υποσχέθηκε καμιά πριβέ συναυλία;

Από όλο αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει και το παιδί του λαού, ο Donald Trump, ο οποίος εξέφρασε το ενδιαφέρον να αγοράσει την ομάδα και με υπόσχεση να την κρατήσει στην περιοχή. Φαντάζομαι πως δεν θα αργήσουμε να μάθουμε την τύχη της ομάδας και αν θα δούμε τον Bon Jovi να εμπλέκεται με το NFL.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *