Ο Blackie Lawless έγινε σωστός χριστιανός

Ο Blackie Lawless έγινε σωστός χριστιανός

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] frontman και ιθύνων νους των WASP, Blackie Lawless παραδίδει μαθήματα σωστής χριστιανοσύνης μέσα από μια νέα του συνέντευξη. Και ως σωστός χριστιανός, μόνο η άποψη του μετράει και τίποτα άλλο. Μην του πείτε δε για την Κοσμογονία του Πλάτωνα καθώς είναι σίγουρος πως η Βίβλος γράφτηκε μετά από θεϊκή παρέμβαση. 

Ναρκωτικά ρε φίλε…

«Η πίστη μου κεντρίζεται στον Ιησού Χριστό και την Βίβλο και τίποτα άλλο. Δεν θέλω να ξέρω την άποψη κανενός άλλου. Αν κάτι δεν μπορεί να υποστηριχθεί από την γραφή της Βίβλου, δεν θέλω να το ξέρω. Κάποιοι λένε ότι όταν διαβάζεις την Βίβλο βλέπεις κάτι που γράφτηκε από ανθρώπους. Κι έχουν δίκιο, αλλά επίσης βλέπεις κάτι που γράφτηκε σε 66 βιβλία από 40 διαφορετικούς συγγραφείς, διαδόθηκε για πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια σε τρεις διαφορετικές ηπείρους, και οι περισσότεροι από αυτούς δεν ήξεραν ο ένας τον άλλο, όμως τα λεγόμενα του ενός συμπληρώνουν την πρόταση του άλλου τέλεια. Είναι αδύνατον κανείς να έγραψε αυτό χωρίς θεϊκή έμπνευση/παρέμβαση. Έπρεπε κάποτε να απαντήσω αυτή την ερώτηση και για τον εαυτό μου μια για πάντα: Είναι αλήθεια; Οπότε ξεκίνησα να διαβάζω την Βίβλο ώσπου μια μέρα συνειδητοποίησα ότι διαβάζω τον λόγο ενός ζωντανού Θεού».

Ο Blackie συζήτησε επίσης το γεγονός ότι οι W.A.S.P. σταμάτησαν να παίζουν ζωντανά το τραγούδι Animal (Fuck Like A Beast): «Την περίοδο που βρήκα την πίστη μου είπα ‘ως εδώ, δεν μπορώ να βγαίνω στην σκηνή και να λέω αυτά τα λόγια’. Υπάρχει μια ρήση στην Βίβλο που λέει πως δεν πρέπει να αφήνεις διεφθαρμένα λόγια να βγαίνουν από το στόμα σου. Κι αυτό κάνω».

Βοήθεια σου Blackie… Ακόμα ένα τρομαγμένο πρόβατο στο μαντρί.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *