Ο Anselmo απαντάει με video σε όλους και ζητά μια δεύτερη ευκαιρία

Ο Anselmo απαντάει με video σε όλους και ζητά μια δεύτερη ευκαιρία

[dropcap size=dropcap]Α[/dropcap]χ, ρε Phil. Τράβηξες όλα τα φώτα πάνω σου για τους πιο λάθος λόγους. Αν όλα αυτά που λες στο video είναι αλήθεια, τότε μας δικαιολογείς που είπαμε στο πρώτο post όταν ξεκίνησε ο χαμός, ότι δεν είσαι και ιδιαίτερα ευφυής. Παρά τους εφυείς στίχους σου, τόσο σε Pantera όσο και σε Down. Δεν είναι λίγο οξύμωρο αυτό; Τι νομίζεις; Λάθος δικό μας. Είσαι έξυπνος και παμπόνηρος.

Σε αυτή την γωνιά της γης που βρίσκεται το school of rock όμως και ποτέ δεν θα μάθεις ή θα νοιαστείς για τη γνώμη μας, θα μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε καν. Όχι Phil. Γιατί στο πρόσωπο σου είδαμε τα θρασύδειλα φασισταρία με τις φτηνές τους δικαιολογίες. Τα λέμε σε σένα που δεν μας ακούς, για να τα ακούσουν άλλοι.

Μετανιώνεις σίγουρα γιατί όλο αυτό πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι μπορούσες να φανταστείς (μέχρι μεγάλα ειδησεογραφικά σε έπαιξαν, που δεν έχουν σχέση με τη μουσική – πόσο μάλλον με το metal). Και μένεις σε μια περιοχή που είναι ορόσημο της κακομεταχείρισης των μαύρων. Στη Λουιζιάνα. Σίγουρα η ζωή σου έχει γίνει πιο δύσκολη μετά από αυτό. Δεν μιλάμε για την καριέρα, αλλά τη γαμημένη καθημερινότητα.

Έκανες μπουρδέλο ένα φεστιβάλ στη μνήμη του συνεργάτη και φίλου σου, είπες μαλακισμένες δικαιολογίες. Και τώρα τι; Συγνώμη και όλα κομπλέ;

Κάτι μας λέει πως η ιστορία καόμα γραφεί για αυτή την υπόθεση.

[embedvideo id=”gShmJV2BSr0″ website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *