Ο Angus Young αφήνει παράθυρο για επιστροφή του Brian Johnson

Ο Angus Young αφήνει παράθυρο για επιστροφή του Brian Johnson

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap]ι AC/DC έκαναν τη «μετεγγραφή» της χρονιάς όταν και αντιμετώπισαν με πρόβλημα με την ακοή του Brian Johnson που δεν του επέτρεπε να συνεχίσει να ηγείται μιας τόσο μεγάλης μπάντας.

Σε μια περίοδο που όλος ο κόσμος της rock ασχολούνταν (θετικά ή αρνητικά) με το reunion των Guns N’ Roses, o Angus Young «τσίμπησε» τον Axl Rose για να ολοκληρώσει το κομμάτι της περιοδείας που έμεινε… μετέωρο.

Ωστόσο, τι γίνεται μετά; Όταν όλο αυτό το πανηγυράκι (με την καλή έννοια) λάβει τέλος; Ποιος θα αναλάβει τα φωνητικά της μπάντας για μια ενδεχόμενη νέα δουλειά;

Ο μπάρμπα-Angus τονίζει πως το μόνο που σκέφτεται είναι να τελειώσει η περιοδεία χωρίς να κάνει για την ώρα σχέδια για το μέλλον. Πολύ πιο μετά, μετά τις απαραίτητες διακοπές, θα δει την κατάσταση με το αυτί του Brian Johnson και μετά θα αποφασίσει.

Αυτό είναι καλό, αν σκεφτούμε με το συναίσθημα μας. Ο ίδιος ο Brian Johnson όμως τι λέει;

Πρόσφατα σε συνέντευξη του, τόνισε πως έχει τελειώσει με αυτό. Παραλήρησε τον εαυτό του με τους αθλητές που τραυματίζονται. Αντί να αποσυρθεί όμως στα 25-26, εκείνος άντεξε μέχρι τα 69 του. Και όπως λέει, δεν χρειάζονται στεναχώριες. Δεν έχει καρκίνο ή κάτι τόσο σοβαρό. Απλά δεν μπορεί να είναι πίσω από το μικρόφωνο σε μια τόσο μεγάλη μπάντα σαν τους AC/DC και τις υποχρεώσεις τους.

Αναμένουμε νεότερα.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *