Ο μoναδικός εναλλακτικός Batman ήταν ο Nicholas Hoult

Ο μoναδικός εναλλακτικός Batman ήταν ο Nicholas Hoult

Όπως είναι κι επίσημο πια, ο Robert Pattinson, που δυστυχώς (για αυτόν) είναι γνωστός περισσότερο από τον ρόλο του veggie vampire στο Twilight, είναι ο νέος Batman / Bruce Wayne για την ταινία του Matt Reeves που θα βγει τον Ιούνιο του 2021.

Αυτό προκάλεσε τις συνηθισμένες πια, αντιδράσεις στα social media. Αυτό που δεν είχε κανένας να προτείνει ήταν κάποια δημοφιλή εναλλακτική επιλογή. Δηλαδή, όλοι είχαν κάποιο προτεινόμενο όνομα, ωστόσο δεν υπήρξε αυτό το ένα, που να ήταν γενική απαίτηση.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το The Hollywood Reporter, η Warner και ο σκηνοθέτης του Batman, είχαν μια και μόνο μία, εναλλακτική επιλογή.

Ο μόναδικός εναλλακτικός Batman ήταν ο Nicholas Hoult

Τον Nicholas Hoult, γνωστό από τον ρόλο του ως Hank McCoy / Beast στις ταινίες X-Men, αλλά και από το πρόσφατο Tolkien. Επίσης, έπαιζε και στο Warm Bodies, που έμοιαζε πολύ με το Twilight (αντί για vampire, είχε zombie romance) αλλά ήταν πολύ πιο έξυπνο και αρκετά αστείο.

Το ρεπορτάζ μιλάει για τα προσύμφωνα που είχαν οι δυο ηθοποιοί, έτοιμα προς υπογραφή από το studio, μετά την αξιολόγηση των screen tests που είχαν κάνει. Η αξιολόγηση δεν κράτησε πάνω από μια βδομάδα, που γενικά θεωρείται τρομερά fast track απόφαση για ένα τέτοιο franchise.

Ακόμα δεν ξέρουμε λεπτομέρειες για την πλοκή, άλλωστε είμαστε δυο γεμάτα χρόνια μακριά από την ταινία. Ωστόσο, αυτό που είχε πει ο Matt Reeves, είναι να περιμένουμε έναν Detective και όχι Super Hero Batman.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *