Ο λαός απαιτεί ταινία Pokemon

Ο λαός απαιτεί ταινία Pokemon

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]α Pokemon, έκαναν την εμφάνιση τους στην Ελλάδα, περίπου στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και είχαν κάνει τεράστιο impact στη γενιά μου. Είχαμε γίνει όλοι Pokemaniacs, από album της Πανίνι, ηλεκτρονικά παιχνίδια για το Game- boy, συλλογή από τάπες, μπλούζα του Pikachu η οποία φοριόταν πιο πολύ και από τις μπλούζες V των κλαρινογαμπρών και φυσικά το Pokemon trading card game.

Ακόμα θυμάμαι κάθε Σάββατο που έτρεχα στον Μουστάκα, να παίξω στο Pokemon trading card game league, τα Pokemon ήταν θρησκεία και εμείς πιστοί ακόλουθοι!

Χθές λοιπόν, εκεί που χαζολόγαγα στο Youtube ως συνήθως, έπεσε το μάτι μου σε αυτό το φανταστικό fan made trailer και οφείλω να ομολογήσω πως ήταν απλά επικό! Τα παιδιά που το έφτιαξαν, κατάφεραν να δώσουν μια πιο σκοτεινή προσέγγιση στο κόσμο των Pokemon, μέχρι και ο Ash φαινόταν μάχιμος! Κάπου εκεί γεννήθηκε το εύλογο ερώτημα, γιατί δε κάνουν μια ταινία Pokemon; Τη τεχνολογία πλέον την έχουμε, απόπειρες πατάτες έχουν ξαναγίνει όπως καλή ώρα με τις Dragonballs, why not!

Αμέτρητοι Geeks μεγαλώσαμε στο κόσμο των Pokemon και σίγουρα δε θα χαλάσει κανέναν. Εσείς τι λέτε; Περιμένω τη γνώμη σας για το trailer και κατα πόσο θα ήταν εφικτό να δούμε μία τέτοια ταινία.

[embedvideo id=”sDX1m0Y2Vkg” website=”youtube”] [embedvideo id=”tvHjw3R4Oxs” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *