Ο Άντι Σέρκις θα σκηνοθετήσει το Venom 2

Ο Άντι Σέρκις θα σκηνοθετήσει το Venom 2

Η έντονη φημολογία δικαιώθηκε καθώς όπως ανακοινώθηκε, ο Άντι Σέρκις θα κάτσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη για το σίκουελ του πετυχημένου «Venom».

Με πάνω από 800 εκατ. εισπράξεις σε όλο τον κόσμο, ήταν βέβαιο ότι θα ξαναδούμε τον Τομ Χάρντι σε ένα σίκουελ του «Venom».

Ο Άντι Σέρκις θα σκηνοθετήσει το Venom 2

Από την άλλη, ο ηθοποιός που έφερε την επανάσταση στη motion caption ερμηνεία παίζοντας, μεταξύ άλλων, τον Γκόλουμ στον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» και τον Σίζαρ στο reboot του «Πλανήτη των Πιθήκων», θα αλλάξει ρόλο αυτή τη φορά και θα δίνει τις εντολές στον Χάρντι.

Αυτή θα είναι η τρίτη ταινία σε αυτόν τον ρόλο μετά τα «Με τη δική σου ανάσα» του 2017 και «Μόγλης: Ο θρύλος της Ζούγκλας» (2018). Θα είναι η δεύτερη ενασχόλησή του με ήρωες της Marvel, καθώς στην ταινία «Black Panther» είχε υποδυθεί τον «κακό» Ulysses Klaue.

Η σκηνή που προβλήθηκε στα end credits του πρώτου «Venom» μάς σύστησε τον Γούντι Χάρελσον με μια φριχτή περούκα ως Κλίτους Κάσαντι, που στα κόμικς γίνεται ο Carnage. Επομένως είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι αυτός θα είναι ο αντίπαλος του Έντι Μπροκ / Venom / Τομ Χάρντι στο «Venom 2».

Διαβάστε το review μας για το Venom.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *