Ούτε που συζητάνε την επιστροφή Lombardo και Slash

Ούτε που συζητάνε την επιστροφή Lombardo και Slash

[dropcap size=dropcap]Έ[/dropcap]χει πλάκα πως έσκασαν μύτη και οι δυο συνεντεύξεις μαζί, οπότε γιατί να μην τις κάνουμε κοινό θέμα, αφού μοιράζονται κάτι κοινό.

Οι δυο μεγάλοι μουσικοί Dave Lombardo και Slash, δεν θέλουν ούτε να ακούσουν για επιστροφή στις μπάντες που έγιναν διάσημοι. Ειδικά ο πρώτος που το έκανε μια φορά και είχε μια δευτερη αποχώρηση έχει γευτεί το ποτήρι της… ξαναζεσταμένης σούπας. Ο Slash απλά αναφέρει πως αφού δεν έγινε για το Rock n’ Roll Hall of Fame, δεν θα γίνει ποτέ.

Τι δήλωσε ο Dave Lomdardo για τους Slayer:

«Δεν ξέρω. Αν μου χτυπήσουν ξανά την πόρτα δεν ξέρω αν θα απαντήσω καν (γέλια). Αυτή τη στιγμή είμαι αφοσιωμένος στην μπάντα μου, στο να γράφω μουσική και να μένω δημιουργικός. Δεν αφήνω το παρελθόν να επηρεάσει το μέλλον μου».

Τι δήλωσε ο Slash για τους Guns n’ Roses:

«Κουράστηκα να μιλάω για αυτό. Το αποφεύγω πια. Αυτό το θέμα είναι πεθαμένο από το 1996. Και δεν αστειεύομαι. Αν νομίζεται ότι εγώ είμαι το θέμα της επανένωσης κάνετε λάθος. Κανείς μας δεν το σκέφτεται. Η φάση με το Rock N Roll Hall Of Fame ήταν ότι πιο κοντινό σε επανένωση αλλά δεν έγινε ποτέ».

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *