“Οι Skid Row είναι αλλεργικοί στο χρήμα”

“Οι Skid Row είναι αλλεργικοί στο χρήμα”

Ο Sebastian Bach, πρώην frontman των Skid Row έβαλε στο μάτι για τα καλά την πρώην του μπάντα, ορμώμενος από μια δήλωση του μπασίστα, Rachel Bolan, όπου χαρακτήρισε μια πιθανή επανένωση της μπάντας ως: “Χάσιμο χρόνου”.

Ο 45χρονος Καναδός τραγουδιστής, πήρε τον λόγο και άρχισε να “πυροβολεί”…

“Διάβαζα στο twitter για την 25η επέτειο των Skid Row, από τον πρώτο δίσκο (25/1) και η μπάντα δεν νοιάστηκε καθόλου. Θα ήθελα πολύ να κάναμε κάτι ξεχωριστό για αυτή την επέτειο αλλά οι πρώην συνεργάτες μου θέλανε να παίξουν μπόουλινγκ, δεν νοιάζονται. Είναι ευχαριστημένοι έτσι. Υπάρχει τόσο ακυκλοφόρητο υλικό που το τρώει η σκόνη και οι οπαδοί θα το λάτρευαν, αλλά οι Skid Row είναι αλλεργικοί στο χρήμα. Είναι ευχαριστημένοι στο να μην είναι μεγάλη μπάντα. Είναι προσβολή για τους εκατομμύρια οπαδούς των Skid Row. Είναι σαν να λέμε ότι τότε, κάναμε απλά την πλάκα μας”.

Να θυμίσουμε ότι ο Bach είχε γράψει μια ανοικτή επιστολή στο Facebook το 2012, που τόνιζε ότι θέλει να βάλει το “εγώ” του στην άκρη για να δει ξανά τους Skid Row μαζί, όμως οι παλιοί του συνεργάτες δεν “λυγίζουν με τίποτα”.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *