«Οι Metallica γράφουν νέα, σκληρή μουσική»

«Οι Metallica γράφουν νέα, σκληρή μουσική»

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ο ξέρουμε πως έχει καταντήσει γελοίο να αναμεταδίδουμε κάθε ελάχιστη σταγόνα πληροφορίας για τους Metallica και το νέο δίσκο. Αλλά αυτοί έχτισαν όλο το χαμό που ασχολούμαστε και το αξίζουν.

Πολλοί λένε πως οι Metallica δεν έχουν λόγο να κυκλοφορήσουν νέο δίσκο με τον Kerry King των Slayer να εκφράζει αυτές τις φωνές πρόσφατα. Και τους δικαιολογούμε καθώς οι τέσσερις καβαλάρηδες, μας έχουν απογοητεύσει επανειλημμένα. Αν όμως. Λέμε ΑΝ, ο δίσκος είναι καλός;

Ο Kirk Hammet αναφέρει στο Heavymetalabout.com: «Είναι σπουδαίο που μπορούμε και το τρέχουμε (το νέο άλμπουμ) με το δικό μας ρυθμό. Έχουμε τραγούδια, τα ηχογραφούμε και είναι καλό σημάδι. Αλλά το να το κάνεις παράλληλα μετο να είσαι πατέρας και σύζυγος είναι σπουδαίο. Τα πρώτα μας τρία άλμπουμ βγήκαν σε τρία χρόνια και κάπως έτσι έκαναν οι μπάντες τότε. Τώρα έχουν περάσει επτά χρόνια από τελευταίο μας άλμπουμ άλλα δεν μου φαίνονται τόσο.

Κάνουμε τόσα πολλά πράγματα που αφορούν τους Metallica και έχουν την σημασία τους. Κάναμε ταινίες, δώσαμε πολλές συναυλίες και βγάλαμε αυτό το άλμπουμ με τον Lou Reed. Είμαστε άνετοι με το χρόνο».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *