Οι δημιουργοί του Gods Of Egypt απολογούνται

Οι δημιουργοί του Gods Of Egypt απολογούνται

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ο School Of Rock έχει μια λατρεία στις ταινίες και τα trailer τους όπως θα έχετε καταλάβει, ωστόσο δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με το Gods Of Egypt. Ο λόγος; Το πολύ κακό, mid-00’s trailer που έμοιαζε σαν videogame.

Για να μην παρεξηγηθούμε, ήταν πολύ θεαματικό και γαμάτο αλλά για… videogame. Όχι για ταινία. Όχι για ταινία του 2016. Πέρασε η μόδα των 300 και γενικά της αρχαίας ιστορίας/μυθολογίας τίγκα στο CGI.

Δεν γίνεται ρε παιδί μου, ο original Spartakus του 1960 (!) να είναι ακόμα καλύτερος από αυτού του είδους τις ταινίες. Εκεί βέβαια είχαμε και Kubrick.

Για να μείνουμε στο θέμα μας. Σύσσωμη η παραγωγή του Gods Of Egypt προέβη σε απολογητική δήλωση για το casting που έκανε -που δεν μοιάζουν οι… Αιγύπτιοι που διάλεξε με τους αρχαίους ή νέους Αιγύπτιους. Δηλαδή ο Gerald Butler που παίζει πάλι τον Leonidas.

Προσοχή, η ταινία δεν έχει βγει ακόμα στους κινηματογράφους και ήδη έχουν αρχίσει τα συγνώμη. Προβλέπουμε νέο… fantastic four στα αρνητικά ρεκόρ.

Τα συγνώμη σε πρώτη φάση έχουν να κάνουν μόνο με το κακό casting που δεν αντικατοπτρίζει την ιστορική περίοδο στην οποία αναφέρεται. Δείτε και μόνοι σας.

[embedvideo id=”_0VDveYwbuU” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *