Ξεκίνησαν τη δουλειά για το νέο άλμπουμ οι Deftones

Ξεκίνησαν τη δουλειά για το νέο άλμπουμ οι Deftones

Οι Deftones ξεκίνησαν τις εργασίες για τον διάδοχο του Gore (2016) σύμφωνα με φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσω Instagram και δείχνουν τη μπάντα ήδη στο στούντιο, με τις ηχογραφήσεις να έχουν ξεκινήσει.

Δείτε παρακάτω τον κιθαρίστα Stephen Carpenter και τον μπασίστα Sergio Vega, εν ώρα εργασίας, στο στούντιο της ιδιαίτερής τους πατρίδας, το Sacramento.

Όπως τόνισε ο frontman Chino Moreno:

«Κάθε δίσκος εκπέμπει διαφορετικά συναισθήματα, γιατί ο καθένας ανήκει σε διαφορετική εποχή. Τώρα μεγαλώσαμε λίγο, αλλά εξακολουθούν να μας αρέσουν τα riff και οι δυνατές μελωδίες.»

Ο Moreno τόνισε επίσης ότι ο κιθαρίστας Stephen Carpenter θα συμμετέχει πιο ενεργά στον καινούριο δίσκο, σε σχέση με το τελευταίο άλμπουμ τους, “Gore”.

«Πραγματικά θέλουμε ο Steven να έχει μεγάλο ρόλο σε όλους τους δίσκους μας, αλλά στην περίπτωση του “Gore”, αυτό δεν ήταν δυνατό. Δεν είχε να κάνει με τους Deftones, αλλά με προσωπικά του ζητήματα. Το θετικό είναι ότι τώρα γράφουμε όλοι μαζί τα κομμάτια, κάτι που δεν έχει καμία σχέση με το πως γράφτηκε το “Gore”».

https://www.instagram.com/p/Bmq3ukahgvS/?taken-by=deftones

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *