Νέο video από τους Menace

Οι Menace έδωσαν στη δημοσιότητα το τρίτο τραγούδι από το δίσκο-ντεμπούτο τους, Impact Velocity, που θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαρτίου. Το κομμάτι To the Marrow στο οποίο πρωταγωνιστεί η Ουκρανή ζωγράφος, Kseniysa Simonova, που χρησιμοποιεί άμμο ως μέσο της τέχνης της, και νικήτρια του “Ukraine’s Got Talent”,.

Ο Mitch και η Kseniysa συνεργάστηκαν ώστε να υποστηρίξουν έναν έρανο στην Ουκρανία ενάντια στον παιδικό καρκίνο. Δύο video έχουν δημιουργηθεί, όπου συνδυάζεται η μουσική των Menace με την τέχνη της Kseniysa ώστε να βοηθήσουν ένα μικρό κορίτσι που μάχεται για τη ζωή της ενάντια στον καρκίνο.

Ο Mitch δήλωσε: “Προσπαθούμε να μαζέψουμε χρήματα ώστε να υποστηρίξουμε την Marina Loskutova, ένα κορίτσι από την Ουκρανία, και πρωταθλήτρια στα σπορ, που πάσχει από καρκίνο στο συκώτι. Η Marina έχει επιλεγεί ώστε να παέι στην Αγγλία για να λάβει ανάλογη θεραπεία, και μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε 68.000 ευρώ, που είναι ο μισός στόχος μας, καθώς χρειάζονται 121.000 ευρώ. Η Marina θα ξεκινήσει το επόμενο στάδιο θεραπείας, αλλά το ποσό που πρέπει ακόμα να μαζευτεί είναι μεγάλο.

Ελπίζουμε πως το ισχυρό δημιουργικό μας μήνυμα, πίσω από το στόχο μας, είναι ικανό να εμπνεύσει οποιοδήποτε είδος βοήθειας. Υπάρχει πολύ πάθος και θετική ενέργεια στην παραγωγή αυτής της μοναδικής συνεργασίας. Είστε σε θέση να κάνετε τη διαφορά για μια οικογένεια που έχει απελπισμένα ανάγκη τη βοήθειά σας και να βοηθήσετε ένα μικρό αριθμό ατόμων να ξαναφτιάξει το μέλλον τους.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *