Νέος δίσκος και tour για τους Scorpions

Νέος δίσκος και tour για τους Scorpions

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap]ι Scorpions θα γιορτάσουν την 50η επέτειό τους το 2015 με μια ξεχωριστή περιοδεία και έναν νέο δίσκο. Περισσότερες πληροφορίες, θα μάθουμε σύντομα.

Σε μια συνέντευξη τον Δεκέμβριο του 2013 σχετικά με τα σχέδια των Socrpions να κυκλοφορήσουν ένα δίσκο με ακυκλοφόρητα κομμάτια της περιόδου μεταξύ “Blackout” και “Love At First Sting”, o κιθαρίστας της μπάντας Matthias Jabs είπε:

“Ναι, έχουμε ήδη αρχίσει. Έχουμε 12 κομμάτια. Βρήκαμε τραγούδια κυρίως από τις αρχές των 80s, τις μέρες των “Blackout” και “Love At First Sting”, τις οποίες πολύς κόσμος θεωρεί ως τις πιο δημιουργικές μας. Τα κομμάτια που μας έμειναν ακούγονται καλά, αλλά δεν τελείωσαν ποτέ. Δεν έχουν στίχους ή φωνητικά και δεν έχουν ηχογραφηθεί καλά. Επομένως, πρέπει να τα κάνουμε όλα από την αρχή. Αλλά ακούγεται καλά ως τώρα”.

O Rudolf Schenker προσθέτει:

“Δύο από τα κομμάτια στο “MTV Unplugged”, τα “Dancing With The Moonlight” και Rock & Roll Band”, τα είχαμε φυλάξει για bonus tracks. Οπότε, έχουμε αυτά τα δύο κομμάτια που είναι καταπληκτικά και θα τα βγάλουμε σαν ηλεκτρική έκδοση. Νομίζω έχουμε 15 κομμάτια από τα 70s και 80s που θέλουμε να κυκλοφορήσουμε. Νομίζω, μέσα στο 2014 θα τελειώσουμε την περιοδεία και μετά θα μπούμε να ηχογραφήσουμε”.

Η μηχανή των Scorpions συνεχίζει, για να δούμε…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *