Νέα σειρά Dragon Ball, μετά από 18 χρόνια!

Νέα σειρά Dragon Ball, μετά από 18 χρόνια!

[dropcap size=dropcap]Π[/dropcap]έρασαν 18 ολόκληρα χρόνια, αλλά οι φανατικοί της σειράς δε πάψαμε ποτέ να ελπίζουμε. Μετά την αηδία που άκουγε στο όνομα Dragon Ball GT, ο ίδιος ο Akira Toriyama ήρθε να μας αποζημιώσει. Ας μη μακρηγορώ λοιπόν παραπάνω, η νέα σειρά των Dragon Ball θα ονομάζεται Dragon Ball Super και θα κάνει πρεμιέρα αυτό τον Ιούλιο!

Η ιστορία μας θα ξεκινά μερικά χρόνια μετά την ήττα του Majin Buu, όπου η Γη είναι ασφαλής και πάλι μέχρι που σκάει μια καινούργια απειλή, ισχυρότερη απ’ όλους τους προηγούμενους εχθρούς που αντιμετώπισε ο Goku και η παρέα του.

Εξαιρώντας το γεγονός πως μου έχει λείψει όλα αυτά τα χρόνια ο αγαπημένος μου ήρωας Goku, θεωρώ πως η επιτυχία της σειράς θα είναι δεδομένη μιας και τη γράφει ο Akira Toriyama (Original δημιουργός της σειράς), σε αντίθεση με το Dragon Ball GT. Επίσης ίσως και να μας δοθεί εξήγηση πως κατέληξε ο Vegeta με αυτό το τραγελαφικό μουστάκι στην αρχή του Dragon Ball GT.

Πραγματικά δε περίμενα συνέχεια της σειράς και ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, όπως και με τη νέα σειρά Digimon που έρχεται σε λίγο καιρό. Εδώ όμως μιλάμε για τον Goku, τον ήρωα που μας διαμόρφωσε, υπομονή μέχρι τον Ιούλιο λοιπόν…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *