Μπάντα με 13χρονους κερδίζει συμβόλαιο 1.7 εκ δολαρίων

Μπάντα με 13χρονους κερδίζει συμβόλαιο 1.7 εκ δολαρίων

Για την ακρίβεια, δυο 13χρονοι και ένας 12χρονος (ο drummer), υπέγραψαν στην Sony με το ποσό που προαναφέραμε (δεν το ξαναγράφουμε μη μας έρθει καμιά ζαλάδα).

Το συγκρότημα είναι από το Brooklyn και ονομάζεται, Unlocking the Truth και κέρδισε τη φήμη του, παίζοντας στους δρόμους heavy metal. Και μετά σου λένε το rock n’ roll πέθανε. Ε, ψιτ, μουσικέ του καναπέ, βλέπεις πως γίνονται τα deals;

Sony τους υπέγραψε για δύο δίσκους και οψιόν για τέσσερις δίσκους ακόμη. Αρχικά, τα τρία παιδιά θα λάβουν 60.000 δολάρια για το πρώτο άλμπουμ, με πιθανή άνοδο στα 350.000 δολάρια για το δεύτερο. Αν η συμφωνία επεκταθεί και για τις τέσσερις επιπλέον κυκλοφορίες, το συμβόλαιο μπορεί να φτάσει τα 1,7 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, η The Post αναφέρει ότι το συμβόλαιο έχει κάποιες περίεργες δικλείδες: το συγκρότημα θα πάρει 16%-17% ποσοστό από τις πωλήσεις, αλλά μόνο εφόσον πωληθούν 250.000 δίσκοι. Για να καταλάβετε για τι μεγέθη μιλάμε, ο τελευταίος δίσκος της Beyonce πούλησε 600.000 αντίτυπα.

Το συγκρότημα το ανακάλυψε το 2012 στο Washington Square Park ο drummer του Eric Clapton, Steve Jordan. Έπειτα οι Unlocking The Truth άνοιξαν συναυλίες των Guns N’ Roses και των Queens Of The Stone Age, ενώ επίσης εμφανίστηκαν και στο Coachella Festival.

[embedvideo id=”puHDeb7gW7I” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *