Ματαιώνεται το Heavy By The Sea

Ματαιώνεται το Heavy By The Sea

2 Σεπτεμβρίου – Principal, Θεσσαλονίκη
3 Σεπτεμβρίου – Gazi Music Hall, Αθήνα

Heavy By The Sea Festival

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αναγκαστική ματαίωση του Heavy By The Sea Festival 2015. Η ακύρωση της περιοδείας των Mastodon αφήνει το φεστιβάλ χωρίς headliner. Καθώς βρισκόμαστε εν μέσω καλοκαιριού και μόλις ένα μήνα πριν τις ημερομηνίες διεξαγωγής του, πλέον δεν είναι εφικτή η πραγματοποίηση του φεστιβάλ, παρά τις προσπάθειές μας. Ζητάμε την κατανόηση του κοινού για την απροσδόκητη εξέλιξη.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Η επιστροφή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από τις 10/08 ως και τις 02/09.

Για τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί με πιστωτική κάρτα, η επιστροφή γίνεται αυτόματα στην ίδια πιστωτική κάρτα.

Για τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί με μετρητά, η επιστροφή γίνεται ως εξής:

Για κατόχους εισιτηρίων από ταviva.gr, Public, Παπασωτηρίου, Ianos, Media Markt, Seven Spots, η επιστροφή γίνεται μέσω τραπέζης από τις 10/08 ως και τις 02/09. Παρακαλούνται οι κάτοχοι των εισιτηρίων να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στοcancellation.viva.gr ώστε να γίνει κατάθεση του αντιτίμου στον λογαριασμό τους.

Για κατόχους εισιτηρίων από τα Metal Era και Music and Θεσσαλονικης, η επιστροφή γίνεται με μετρητά μέσω των καταστημάτων από τις 10/08 ως και τις 02/09.

Για κατόχους εισιτηρίων από τoticketarena.gr, παρακαλούνται οι κάτοχοι να επικοινωνήσουν με τοticketarena.gr από τις 10/08 ως και τις 02/09.

Πληροφορίες: www.detoxevents.gr, 2109636845

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *