Μήνυση στους Kiss οι κληρονόμοι του Eric Carr

Μήνυση στους Kiss οι κληρονόμοι του Eric Carr

Σύμφωνα με τη New York Post, οι κληρονόμοι του Eric Carr, υπέβαλαν αγωγή για δικαιώματα πάνω σε τραγούδια του νικημένου από τον καρκίνο, πρώην drummer των KISS.

Ο Carr, έγινε μέλος της μπάντας το 1980 και ήταν μέχρι 1991, όπου το Σεπτέμβριο εκείνου του έτους έκανε το τελευταίο live με τη μπάντα του Simmons και του Stanley, ενώ δυο μήνες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι κληρονόμοι ισχυρίζονται πως η μπάντα τους έκρυβε πληρωμές που δικαιούντο, από το 1991. Μάλιστα αναφέρονται σε τέσσερις, όχι και τόσο γνωστές συνθέσεις του Carr, “Breakout”, “Carr Jam 1981”, “Car Jam 1991” και “Little Caesar”.

Οι KISS, σύμφωνα πάντα με τους κληρονόμους, δυσκόλευαν το έργο τους κάθε φορά που προσπαθούσαν να ερευνήσουν το σύνολο των πηγών που είχαν δικαίωμα να αξιώσουν δικαίωμα, προφασιζόμενοι τα πολλά tour. Εκτός από τα πνευματικά δικαιώματα που εισέπρατταν από την ένωση συνθετών της Αμερικής, αξιώνουν και ποσοστά από τις εταιρίες που εμπορεύονται το όνομα των KISS αλλά και μια προσωπική εταιρία του Gene Simmons.

Πως μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά τους; Συμφωνα με τον δικηγόρο τους, ανακάλυψαν μια απόδειξη πληρωμής προς τον Eric Carr για δικαιώματα από τα τραγούδια του που είχαν παιχτεί εκτός Αμερικής το 1989.

Η συνέχεια στις αίθουσες των δικαστηρίων…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *