Μέσα στην άνοιξη θα είναι έτοιμο το νέο άλμπουμ των Metallica λέει ο Ulrich

Μέσα στην άνοιξη θα είναι έτοιμο το νέο άλμπουμ των Metallica λέει ο Ulrich

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] drummer των Metallica, Lars Ulrich μιλώντας στο Rolling Stones αποκάλυψε ότι στα σχέδια της μπάντας για το 2016 είναι και το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ τους.

Ο Ulrich τόνισε πως η μπάντα δούλεψε εννέα μήνες πάνω σε αυτό και πως το αποτέλεσμα είναι καλό. Αν και την έψαξαν πολύ στιν τρόπο που θα ηχογραφούσαν το κάθε κομμάτι (αργα, γρήγορα, mid tempo), πράγμα που τους κούρασε.

«Πιστεύω ότι θα είναι μια δυναμική χρονιά, ειδικά το δεύτερο μισό της. Προφανώς έχουμε ένα νέο δίσκο να κυκλοφορήσουμε. Ελπίζω να είναι μέσα στην άνοιξη, Οπότε αυτό σημένει ότι πρέπει να παίξουμε και σε πολλές συναυλίες και να κάνουμε διασκεδαστικά πράγματα και πάλι».

Για να δούμε… Ο Hammett πριν λίγους μήνες είχε υποστηρίξει πάντως, ότι οι Metallica δεν επιθυμούσαν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής του ώστε να πιεστούν για το νέο άλμπουμ.

Από το 2013 κρατάει η αναμονή της κυκλοφορίας και ο Ulrich στα τέλη εκείνου του χρόνου, είχε υποστηρίξει και πάλι πως την άνοιξη του 2014 θα ήταν έτοιμο. Περιμένουμε…

Υ.Γ, Το ότι μπορει να είναι έτοιμο δεν σημαίνει οτι θα κυκλοφορήσει και τότε.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *