Κούκοτς: “Πολύ φαγητό και καλό χ€σιμο πριν τα ματς”

Κούκοτς: “Πολύ φαγητό και καλό χ€σιμο πριν τα ματς”

Και μετά έχεις τη μάνα σου να σου φωνάζει, ότι για να παίξεις 31 στο προαύλιο του σχολείου έπρεπε να είχες φάει από… πέρσι. Εδώ ολόκληρος Τόνι Κούκοτς πριν του αγώνες τις Μπενετόν Τρεβίζο και αργότερα των Μπουλς, έτρωγε μέχρι σκασμού.

Και εξηγούμαι…

Ο άλλοτε συμπάικτη του στους Μπουλς, Στιβ Κερ, αποκάλυψε την στιχομυθία μεταξύ τους όταν και βγήκαν για πρώτη φορά για φαγητό, μερικές ώρες πριν τον πρώτο του αγώνα με τη φανέλα της ομάδας του Σικάγο (Στο ΝΒΑ δεν μαζεύεται όλη η αποστολή στα εντός έδρας, οι παίκτες πάνε και φεύγουν μόνοι τους από το γήπεδο).

“Θα πω μια ιστορία για τον Τόνι Κούκοτς όταν ήρθε στο ΝΒΑ. Στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, τον ρώτησα αν ήθελε μια μπουκιά για να φάει. Ήταν περίπου τρεις η ώρα και τέσσερις ώρες πριν το παιχνίδι μας. Παρήγγειλε τα ακόλουθα – σαλάτα, ορεκτικό, μια μεγάλη μακαρονάδα, κοτόπουλο, ένα ποτήρι κόκκινο κρασί, τιραμισού για γλυκό και στο τέλος πήρε κι ένα εσπρέσο. Τον ρώτησα με έκπληξη αν αυτό είναι το σνακ του πριν το παιχνίδι και μου απάντησε αφοπλιστικά: Στην Ευρώπη, τρώμε πολύ, πίνουμε λίγο κρασί, έχουμε ένα εσπρεσάκι και γυρίζουμε πίσω στο ξενοδοχείο για ένα μεγάλο χέσ…μο. Μετά πάμε να παίξουμε”.

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *