Καλό ταξίδι Paul…

Καλό ταξίδι Paul…

Ήταν η σειρά του Paul Walker αυτή τη φορά να μας υπενθυμίσει το αυτονόητο. Ότι δηλαδή κανείς δεν είναι άφθαρτος, κανείς δεν μπορεί να υπερβεί η να ξεγελάσει του νόμους της φύσης ή της φυσικής ή όπως θέλετε πείτε το.

Ο γνωστός σε όλους μας ηθοποιός, “έφυγε” το απόγευμα του Σαββάτου από τη ζωή εξαιτίας ενός τροχαίου. Αμέσως μετά το τέλος ενός φιλανθρωπικού Gala επιβιβάστηκε στην Porche Carrera GT ενός φίλου του για την τελευταία του βόλτα. Ο φίλος του και οδηγός του αυτοκινήτου έτρεχε (απ’ ότι μαρτυρούν οι εικόνες και τα βίντεο που τραβήχτηκαν από τον τόπο του δυστυχήματος), έχασε τον έλεγχο του, “καρφώθηκε” σε μια κολώνα και τυλίχτηκε στις φλόγες. Και οι δύο τους απανθρακώθηκαν.

ff4-534638

Από το πρωί της Κυριακής (1/12/2013) που έγινε γνωστή η είδηση έχω πιάσει τον εαυτό μου να είναι στεναχωρημένος για αυτό το συμβάν. Και πιστεύω πως όλοι οι petrolheads είναι. Ο λόγος γι αυτό είναι πάρα πολύ απλός. Ενσάρκωσε έναν χαρακτήρα που πάρα πολλοί (αν όχι όλοι) αυτοκινητάκηδες θα ζήλευαν. Τον Brian O’ Connor. Τον τύπο που έχει καθίσει στα καθίσματα απείρων τετράτροχων παιδικών πόθων μας και έχει πατήσει πολλά γκάζια για να βγαίνει πάντα νικητής στις ταινίες Fast and Furious. Κατά κάποιο τρόπο έχουμε μεγαλώσει μ αυτόν τον άνθρωπο μιας και η πρώτη ταινία Fast and Furious μετρά ήδη 12 χρόνια ύπαρξης, έχοντας πρωτοβγεί στις κινηματογραφικές αίθουσες από το 2000!!

Και απορώ αν κάποιος μπορεί να μετρήσει πόσες ώρες έχει αφιερώσει να βλέπει ξανά και ξανά όλες τις ταινίες αυτής της σειράς χαζεύοντας αυτό το πορτοκαλί Supra, το ασημί Skyline GT-R R34, το R35 στην τελευταία ταινία και όλα τα άλλα τέρατα που έδιναν την ομορφιά τους στις 6 ταινίες με αυτό το όνομα.

Fast-furious-the-fast-and-the-furious-movies-23782420-400-277

Και δεν είναι μόνο αυτό φυσικά. Λίγο η αγάπη του για την Ελλάδα, λίγο το γεγονός ότι η γυναίκα του έχει ελληνικές ρίζες  καθώς και πολλά άλλα, τον έκαναν αγαπητό και αρεστό σε όλο το ελληνικό κοινό. Κατάφερε με έναν περίεργο τρόπο να μπει στη ζωή μας και να κερδίσει τη συμπάθεια μας και σίγουρα αυτήν θα του την φυλάμε για πάντα…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *