Και επίσημα το Cobra Kai στο Netflix

Και επίσημα το Cobra Kai στο Netflix

Μετά το απίστευτο επεισοδιακό και δραματικό φινάλε της 2ης, εξίσου καλής με την 1η, σεζόν, όλοι οι οπαδοί του Cobra Kai, ανέμεναν τα νέα του youtube premium για το Karate Kid της εποχής μας.

Πριν ένα μήνα ακούστηκε για πρώτη φορά πως το Cobrai Kai φεύγει από την υπηρεσία του YouTube και ψάχνει νέο «σπίτι». Παράλληλα με αυτό, τα Netflix και Hulu «γλυκοκοίταζαν» τη σειρά, αλλά δεν είχε γνωστοποιηθεί ποια πλατφόρμα θα αποκτήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα του σόου.

Αυτό έρχεται τώρα να αλλάξει, καθώς έγινε γνωστό ότι το Cobra Kai βρήκε τη νέα του στέγη και δεν είναι άλλη από το Netflix. Η 3η σεζόν, λοιπόν, θα έρθει στη δημοφιλή streaming υπηρεσία, ενώ όπως επισημάνθηκε οι δύο προηγούμενοι κύκλοι θα γίνουν διαθέσιμοι μέσα στο 2020.

Ο Brian Wright του Netflix μεταξύ άλλων είπε:

Το saga του The Karate Kid είναι διαχρονικό και το Cobra Kai συνεχίζει δυναμικά αυτό που ξεκίνησε το franchise χωρίς να χάνει το ρυθμό του.

Έχει πολύ αγάπη μέσα του και είναι πολύ διασκεδαστικό. Ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε στους fans το Cobra Kai και είμαστε ενθουσιασμένοι που το Netflix είναι το νέο του σπίτι.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *