Θα πλακωθούν με τον… Hitler τα νέα Transformers;

Θα πλακωθούν με τον… Hitler τα νέα Transformers;

[dropcap size=dropcap]Έ[/dropcap]να πολύ ενδιαφέρον θέμα αναπτύχθηκε τις προηγούμενες μέρες και τα γυρίσματα τους στην Αγγλία, όπου και μια φωτογραφία από το set προκάλεσε αντιδράσεις. Τη φωτογραφία την βλέπετε παρακάτω και είναι το σπίτι του ιστορικού ηγέτη της Αγγλίας στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, Winston Churchill με σημαίες των Ναζί του τρίτου ράιχ απ’ έξω.

«Διάβασα το θέμα στις εφημερίδες και το μόνο που θέλω να πω είναι πως δεν είναι τυχεροί να διαβάσουν το σενάριο. Ο Churchill σε αυτή την ταινία είναι μεγάλο ήρωας», είπε ο σκηνοθέτης Michael Bay στο BBC.

Αν και ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι, ο Anthony Hopkins που βρίσκεται στο cast των Transformers θα είναι μάλλον στο ρόλο του Churchill. Πως θα συνδυάσουν τα timelines με τον Παγκόσμιο Πόλεμο και τους Tranformers, έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Άγνωστο είναι επίσης αν θα παρουσιαστεί στην οθόνη ο Hitler και ποιος θα τον υποδυθεί.

Εκτός από τον Hopkins, ξέρουμε πως στην ταινία θα παίξουν: Mark Wahlberg (Cade Yeager), Josh Duhamel (Lieutenant Colonel Lennox), Tyrese Gibson (Robert Epps), Stanley Tucci (Joshua Joyce) κ.α.

Από τα αγαπημένα μας ρομπότ, ξέρουμε πως θα εμφανιστούν οι Optimus Prime, Bumblebee, Drift, Hound, Crosshairs, Hot Rod, και Sqweeks από τους Autobots, ενώ οι Megatron, Barricade, και Onslaught για τους Decepticons.

Το Transformers: The Last Knight έρχεται το καλοκαίρι του 2017.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *