«Θα έχει horror στοιχεία το Doctor Strange»

«Θα έχει horror στοιχεία το Doctor Strange»

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] master των πολεμικών τεχνών on cinema, Scott -Yuri Boyka- Adkins, σε συνέντευξή του στο Huffigton Post, τονίζει για το πόσο ενθουσιασμένος είναι για τη συμμετοχή του στο Doctor Strange όσο και τα horror elements που θα έχει, με τον σκηνοθέτη Scott Derrickson στο τιμόνι.

Να θυμίσουμε ότι ο Derrickson έχει στο παλμαρέ του τα  The Excorcism of Emily Rose, Sinister, Deliver Us From Evil, ενώ η Marvel γενικά πειραματίζεται με το γενικό πλαίσιο που θα τοποθετούνται οι ταινίες της. Και αυτό τονίζει ο Adkins:

Δείτε νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Wolverine 3.

«Αυτή η ταινία θα δείξει μια άλλη οπτική του MCU. Είμαι σίγουρος πως ο Derrickson θα δώσει μια αισθητική τρόμου και αυτό ακριβώς είναι που κάνει σπουδαίες τις ταινίες της Marvel. Κάνουν διαφορετικά είδη ταινιών μέσα από το πρίσμα των super heros. Από το Winter Soldier που ήταν πολιτικό/κατασκοπευτικό θρίλερ, μέχρι τους Guardians Of The Galaxy, μια Spaca/Action/Comedy. Στο Doctor Strange θα υπάρχουν πολύ ψυχεδελικά στοιχεία».

Είναι λογικό και καλοδεχούμενο να υπάρχουν φυσικά όλα αυτά σε μια ταινία όπως ο Doctor Strange αφού αρκετά συχνά έρχεται αντιμέτωπος με δαίμονες. Ο Scott Adkins ακόμα δεν έχουμε μάθει ποιον ακριβώς ρόλο θα πάρει, αλλά λογικά θα είναι κάποιος από τους villain.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *