Η Warner Bros. επαναφέρει τους Flintstones

Η Warner Bros. επαναφέρει τους Flintstones

Το αγαπημένο animation της Hanna-Barbera, οι Flintstones, που λατρέψαμε μικροί, θα επιστρέψει μέσω της Warner Bros. Animation με παραγωγό την Elizabeth Banks.

Οι άνθρωποι των σπηλαίων, Fred, Wilma, Barney και Betty όπου κατέκτησαν αρχικά το κοινό την εξαετία 1960-1966 και χάρις αυτό δημιουργήθηκαν και οι live action ταινίες του 1994 και η (τραγική) του 2000.

Η Warner Bros. επαναφέρει τους Flintstones
Το θρυλικό crossover tv movie του 1987 The Jetsons Meet the Flintstones

Να σημειώσουμε ότι είναι δημοφιλή θεωρία στο internet (πού αλλού;) πως οι Flinstones δεν είναι πραγματικά άνθρωποι των σπηλαίων, αλλά απόγονοι επιζώντων από πυρηνική καταστροφή (μα, έχουν δεινόσαυρους να μου πεις, ναι, το ξέρουμε). Δηλαδή είναι sequel των Jetsons.

Ακόμα δεν ξέρουμε σε πιο δίκτυο θα παίξουν, αλλά το prequel animation show για τα Gremlins θα παίξει στο HBO MAX, ενώ το Animaniacs στο Hulu.

Πάντως, η σειρά για την ώρα χαρακτηρίζεται πως θα αναπτυχθεί ως adult humor. Δεν είμαστε σίγουροι για την ώρα, αν αυτό είναι καλό ή όχι. Στοχεύουν σε νέο κοινό ή στην νοσταλγία των μεγάλων; Να θυμίσουμε ότι πριν 8 χρόνια, είχε δοθεί και πάλι το πράσινο φως για reboot από τον δημιουργό του Family Guy, Seth MacFarlane, αλλά δεν προχώρησε πέρα από αρχικά σχέδια.

Μένει να δούμε περισσοερεες λεπτομέριες στο μέλλον.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *