Η Lucy Lawless δεν επιστρέφει ως… Xena

Η Lucy Lawless δεν επιστρέφει ως… Xena

[dropcap size=dropcap]Α[/dropcap]ν και ακόμα δεν υπάρχει σοβαρή εξέλιξη στην παραγωγή του reboot της Xena (το NBC δεν έχει παραγγείλει ακόμα πιλοτικό επεισόδιο, ούτε υπάρχει σενάριο), αλλά ο σεναριογράφος του Lost που έχει αναλάβει το φορτίο της Warrior Princess, είχε ένα ερωτοαπαντητικό session με κόσμο που περιμένει με αγωνία τα νέα για το αν η Lucy Lawless ή έστω η Renee O’Connor έχουν κάποιο ρόλο.

Η απάντηση είναι όχι. Και τόνισε ένα σημαντικό λόγο που δεν θα γίνει αυτό. Και ονομάζεται Star Trek. Όταν η δημοφιλής σειρά επανέφερε τον… Mr Spock σε άλλη εποχή με άλλους συμπρωταγωνιστές.

Ένα reboot, όπως τόνισε, πρέπει να είναι «καθαρό». Γιατί έτσι, σε κάποιους θα αρέσει, σε κάποιους όχι. Αν όμως επαναφέρεις ένα ηθοποιό και δεν το κάνεις τέλεια (που είναι πολύ δύσκολο), θα έχεις και μια τρίτη κατηγορία ανθρώπων που απλά θα μισήσουν τη σειρά. Επίσης απέρριψε τη φημολογία ότι θα μπορούσε η Xena να λάβει χώρα σε σύγχρονη εποχή.

Ενώ αργότερα τόνισε πως το reboot δεν θα είναι όπως η παλιά Xena. Δηλαδή, 20 αυτοτελή επεισόδια. Αλλά περίπου με 13, που θα οδηγούν σε ένα κοινό τέλος.

[embedvideo id=”qQQ8wVyBZks” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *