Η ταινία Mortal Kombat θα είναι R-Rated και θα έχει Fatalities

Η ταινία Mortal Kombat θα είναι R-Rated και θα έχει Fatalities

Τα τρομερά νέα για το project που περιμένουμε όλοι οι geeks, σκάνε το ένα μετά το άλλο. Μετά το «κλείσιμο» του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον Sub Zero, έρχεται και η είδηση πως η νέα ταινία Mortal Kombat, θα είναι βίαιη και θα περιέχει και τα αγαπημένα μας Fatalities.

Εντάξει, το ξέρουμε πως η ταινία του 1995 έχει θετική χροιά ανάμεσα στους fans, παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά… clean (και εμάς μας αρέσει), αλλά μετά το πατατράκ του sequel, τρία χρόνια μετά, μας φόβιζε η ιδέα μιας νέας ταινίας (άσχετο το γεγονός πως, φυσικά και ψηνόμασταν).

Η επιβεβαίωση ήρθε από τον σεναριογράφο Greg Russo με το παρακάτω tweet:

Όπως καταλαβαίνεται, δεν ήταν συγκεκριμένος και δεν ήθελε να αποκαλύψει ποια από τα fatalities θα δούμε, καθώς σε μια δίωρη ταινία δεν θα μπουν όλα, αλλά προφανώς σε σημεία κλειδιά, οι κλασικοί χαρακτήρες θα… πονέσουν.

Όσο για τα υπόλοιπα που ξέρουμε για την παραγωγή: Είναι ήδη σε εξέλιξη στην Αυστραλία και η φημολογία για τους μέχρι τώρα χαρακτήρες περιλαμβάνει τους Kano, Sonya Blade, Raiden, και νέο χαρακτήρα Cole Turner. Την παραγωγή να έχει αναλάβει o σκηνοθέτης και παραγωγός των The Conjuring και Aquaman, James Wan, ενώ στη σκηνοθετική καρέκλα κάθεται ο Simon McQuoid. Ο τελευταίος κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο και δεν έχει καμία εμπειρία σε μεγάλες παραγωγές πίσω από την κάμερα, καθώς στο ενεργητικό του μετράει διαφημιστικά σποτ.

Ενώ, ο Sub Zero, ο ηθοποιός Joe Taslim (The Raid, Fast & Furious 6) έχει υπογράψει ήδη για να παίξει τον εικονικό ρόλο.

Το Mortal Kombat αναμένεται να προβληθεί στις 5 Μαρτίου του 2021.

Μέχρι να έχουμε κάτι μεγαλύτερο προς ανακοίνωση, απολαύστε μερικά από τα fatalities του Mortal Kombat 11 ή διαβάστε την ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ MORTAL KOMBAT.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *