Η πλοκή για το Independence Day 2 και η πρώτη φωτογραφία από το πλατό

Η πλοκή για το Independence Day 2 και η πρώτη φωτογραφία από το πλατό

[dropcap size=dropcap]T[/dropcap]ο Independence Day: Forever (προσωρινός τίτλος για το sequel) βγαίνει από τον λήθαργο με τον παραγωγό και συν-σεναριογράφο, Dean Devlin να αναρτά στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, την πρώτη φωτογραφία από το πλατό ίδιο μαζί με τον Jeff Goldblum. Να θυμίσουμε ότι στην ταινία θα επιστρέψουν οι περισσότεροι συντελεστές της πρώτης ταινίας εκτός του Will Smith.

Εκτός όμως της φωτογραφίας, δημοσιεύτηκε ανεπίσημα και ένα κομμάτι της υπόθεσης:

Πάντα ξέραμε ότι θα επιστρέψουν. Μετά το «Independence Day», το επόμενη κεφάλαιο του franchise, παραδίδει μία παγκόσμια καταστροφή, απίστευτων διαστάσεων. Με τη χρήση εξωγήινης τεχνολογίας από την πρώτη εισβολή, τα έθνη της Γης ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα που θα υπερασπιστεί τον πλανήτη σε μία νέα εισβολή. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να μας προετοιμάσει για την εξελιγμένη τεχνολογία των εξωγήινων αλλά ούτε και για τη δύναμή τους, που παρόμοια δεν έχουμε ξαναδεί. Μόνο μία μικρή μερίδα από γενναίους άνδρες και γυναίκες μπορούν να σώσουν τον πλανήτη μας από την πλήρη καταστροφή.

Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο της προ-παραγωγής και τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν σύντομα, ώστε να προλάβουν την προγραμματισμένη ημερομηνία εξόδου που είναι ο Ιούνιος του 2016.

11355265_432918313554718_1445389078_n

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *