Η λίστα του 2015 by School Of Rock – Φώτης Νάστος

Η λίστα του 2015 by School Of Rock – Φώτης Νάστος

[dropcap size=dropcap]Α[/dropcap]κόμα θυμάμαι την περσινή “λίστα” μου. Ναι ρε φίλε πέρασε ένας χρόνος από τότε και το σάιτ είναι από το καλό στο καλύτερο. Φεύγει σε λίγες μέρες μία “αριστερή” χρονιά με διάφορα θέματα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας. Υπήρξαν στον κάθε άνθρωπο στιγμιότυπα και θετικά και αρνητικά. Φυσικά είχαμε και πρεμιέρες με κορυφαία της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αλλά και της εβδομάδας που διανύουμε του έβδομου μέρους Star Wars. Λοιπόν τι μου άρεσε και τι δεν μου άρεσε φέτος? Απλό είναι δες πιο κάτω…

Καλύτερος Δίσκος :

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές απόψεις. Για εμένα ο καλύτερος δίσκος για το 2015 ήταν το “Threat to Survival” από τους Shinedown. Μου κόλλησε στο μυαλό, με έκανε μέρες να τον ακούω ξανά και ξανά, ήταν απλά άψογος. Υπάρχουν τραγουδάρες μέσα όπως το “Cut the Cord”, “Oblivion”, “Dangerous”, “Misfits”. Αξίζει να ρίξεις μία ματιά…

[embedvideo id=”hRahRSSCgis” website=”youtube”]
Τραγούδι που μας «κόλλησε»:

Νέο τραγούδι από τους Offspring και συγκεκριμένα το “Coming for you”. H αλήθεια είναι πως αν δεν ήταν το τραγούδι αυτό theme song στο Elimination Champer στο WWE, χαμπάρι δεν θα έπαιρνα. Τελικά πρόκειται για ένα τραγούδι που μου κόλλησε στο μυαλό για πολύ καιρό και συνεχίζει το τίμιο να μου έρχεται ανά διαστήματα.

[embedvideo id=”Ji9NPW3mi8o” website=”youtube”]
Καλύτερη ταινία:

Με γύρισε πολλά μα πάρα πολλά χρόνια πίσω. Πρόκειται για το Jurassic World. Εξαιρετική ταινία και με έκανε μπόμπιρα πάλι που ήθελα να αγοράσω όλους τους δεινόσαυρους που υπάρχουν. Ανδρεναλίνη ωραία εφέ όλα πολύ καλά. Καιρό είχα να δω από κοντά δεινόσαυρο. Μου είχε λείψει !

jurassic_world_3_0

Καλύτερη Σειρά:

Οι σειρές και εγώ δεν τα πάμε και καλά… Γενικά είναι κάπως παράλληλα οι δρόμοι μας… Το μόνο που κατάφερε να μου κάνει “κλικ” και -λογικά- να ξεκινήσω να βλέπω από το νέο έτος (σοβαρός στόχος) είναι το Narcos. Με έχει κερδίσει ! Θα βάλω τα δυνατά μου και να καταφέρω να δω και εγώ σειρά. Όχι τίποτα άλλο για να μπορώ να μιλάω με την παρέα μου κιόλας…

landscape-1435244224-pablo-escobar-narcos-netflix
Πατήστε εικόνα για review
Ηθοποιό που έμαθα:

Συνεχίζοντας από την παραπάνω κατηγορία, τον ηθοποιό που έμαθα είναι λόγω του WWE είναι ο Stephen Amell. Είπαμε η σχέση μου με τις σειρές, είναι ότι του ΝτεΆντρε Τζόρνταν με τις βολές… Ο Amell έκανε την έκπληξη και βρέθηκε στο Summerslam και τον έμαθα, μέχρι τότε ήξερα τον Arrow.

Βιβλίο που διάβασα:

Αν είχα περισσότερο χρόνο θα έβαζα το “Η Εκδίκηση του Ιάσονα Λεμονιάτη” του φίλου μου και συνεργάτη Γιώργου Μεσολογγίτη αλλά δεν έχω βρει ακόμα τον χρόνο και την ευκαιρία να το πράξω. Σίγουρα στην κατηγορία του χρόνου τέτοια μέρα, θα το έχω διαβάσει. Σε αυτό που διάβασα πρόκειται για το “Οι Πύλες της Φωτιάς” του Στήβεν Πρέσσφιλντ. Ένα βιβλίο που σε στέλνει αιώνες πίσω και σε κάνει έναν από τους 300 των Θερμοπυλών. Πάντα το διάβαζα πριν τον ύπνο τον Αύγουστο και στον ύπνο μου ένοιωθα πως πολέμαγα. Απίστευτες εικόνες από ένα απίστευτο βιβλίο.

oi_poles_tis_fotias

Event της χρονιάς:

Πρώτη φορά το έζησα και ελπίζω να ξανασυμβεί. Πρώτη φορά είδα το οποιοδήποτε PPV του WWE live και με άλλα άτομα. Τον περασμένο Απρίλη στο Second Skin στο Γκάζι, Wrestlemania 31 LIVE . Μπορεί να μας έφαγε το χάραμα αλλά άξιζε, ήταν ΕΠΙΚΑ όλα! Όλη η φάση με τον κόσμο να σχολιάζει και να ζει με αγωνία την Wrestlemania αλλά και το τέλος με τον Seth Rollins να μας αφήνει όλους χαζούς και να παίρνει τον τίτλο από τον Lesnar και τον Reigns.

[embedvideo id=”JQD9BbxYoWE” website=”youtube”]
Απογοήτευση της χρονιάς:

Το φετινό Survivor Series. Το συγκεκριμένο PPV ήταν από τα καλύτερα της χρονιάς, φέτος πολύ ψόφια τα πράγματα. Πέρα από την αλλαγή του τίτλου, δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Βασικά θυμάμαι και του Brothers of Destruction αλλά πλέον έχουν γεράσει και δεν μπορούν, με αποτέλεσμα να περιμένεις αυτά που είχες ζήσει και να μην γίνονται.

78ac4cf5851d8c09225d353a917c5102_crop_north

Viral της χρονιάς :

Δύο πράγματα που μίλαγε όλος ο πλανήτης το 2015 σε ένα βίντεο. Αρχικά αυτοί που μας είχαν ζαλίσει τα ούμπαλα με το Hello της Adele και οι πιο φυσιολογικοί με το Star Wars. Απολαύστε υπεύθυνα…

[embedvideo id=”UAMyh8DjCrQ” website=”youtube”]
Ο “Αντε γαμήδια” της χρονιάς:

Εκτός κλίματος αλλά επίκαιρο, ο Άδωνις Γεωργιάδης. Πάνω που λέγαμε πως άλλαξε κυβέρνηση και ηρεμίσαμε από τον μπουμπούκο, κατάφερε να κατέβει για πρόεδρος της ΝΔ και να τον τρώω πάντα στη μάπα τις λιγοστές ώρες που βλέπω τηλεόραση (βασικά γιατί βλέπω ακόμα τηλεόραση). Είχε πει κάποτε πως εαν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, θα αλλάξει χώρα και όχι μόνο δεν άλλαξε, κάθεται και μας τα πρίζει ! ΟΥΣΤ !

Adonis21

HOT 2015:

Ό,τι αξίζει από το Game of Thrones είναι η Καλίσι ή πιο σωστά η Εμίλια Κλαρκ. Τα πέταξε -σχεδόν- όλα για το περιοδικό Esquire και μπράβο της και πάλι μπράβο της!

Emilia Clarke is the Sexiest Woman Alive 2015It’s official: Game of Thrones’ Emilia Clarke is the #SexiestWomanAlive 2015: https://ow.ly/TjKhc

Δημοσιεύτηκε από Esquire στις Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

Παρακαταθήκη από το 2015:

Φίλε έβγαλα δίπλωμα οδήγησης. Δεν το περίμενα ποτέ. Μπορώ τώρα να πατάω στον δρόμο όποιον μου τη σπάει η φάτσα του, κυρίως κάτι γριές που περνάνε τον δρόμο είτε με το πάσο τους είτε όποτε αποφασίσουν εκείνες. Άλλη η φάση στο τιμόνι, σε φοβούνται όλοι. Τέρμα τα γκάζια! Δεν ξεχνάω όμως και το τίμιο μετρό που με πηγαινοέφερνε τόσα χρόνια, ακόμα το εκτιμώ και στο στηρίζω!

14937

Τι παρέλειψα και πάει για το 2016:

Μία ολική αναβάθμιση. Από τον γερο-υπολογιστή μου που πλέον δεν κουνιέται καν και το κινητό που δεν μπορώ να περάσω ούτε επαφή χωρίς να μην με ενημερώσει πως δεν έχω μνήμη χωρίς να έχω καμία εφαρμογή μέσα. Τεχνολογία σου λέει μετά !

Wrestler της χρονιάς:

Πέρσι είχα δυσκολίες, φέτος είναι πανεύκολο. Στην περσινή λίστα τον είχα δεύτερο, φέτος πρώτο με διαφορά. Ο λόγος για τον Seth Rollins. Μας έκανε μία ολόκληρη χρονιά να ασχολούμαστε μαζί του και δεν μας χάλαγε καν. Αγώνα με τον αγώνα καλύτερος, εξαιρετικός στο σενάριο που του είχαν από το WWE. Κατάφερε να μας αφήσει άφωνους στη Wrestlemania 31 και όταν έχασε τον τίτλο με τον σοβαρό τραυματισμό που είχε τον Νοέμβριο αφήνοντάς τον 6-9 μήνες εκτός δράσης, πάνω στα ντουζένια του.

Αγωνίστηκε με τους πάντες (Cena, Orton, Lesnar, Ambrose, Sting) και έκανε ΜΟΝΟ ματσάρες. Ο Wrestler για το 2015 ανήκει μόνο στον Seth Rollins και ανυπομονούμε να τον δούμε να επιστρέφει το 2016 πιο δυνατός για να συνεχίσει από εκεί που έμεινε. Στο τέλος του 2015 ανέβηκαν και οι WWE World Heavyweight Champion, Roman Reigns κάνοντας ματσάρες και έχοντας πλέον την εταιρία στις πλάτες του, αλλά και Intercontinental Champion Dean Ambrose. Με λίγα λόγια η πρώην Shield.

seth-rollins1

Αυτή ήταν και η φετινή μου λίστα. Όλα είναι γούστα πάντα. Καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ευτυχία. Το 2016 να είναι καλύτερο από το 2015 και χειρότερο από το 2017 (αυτό του χρόνου θα το γράψω).

Υ.Γ.: Όσο για τον Άγιο Βασίλη, μην ακούω βλακείες υπάρχει και παραυπάρχει. Έχω αποδείξεις! Κάθε χρόνο εξαφανίζονται τα μελομακάρονα από το σπίτι και πάντα εμφανίζονται κιλά που δεν είχα πριν. Σίγουρα αυτός κάνει καμία μαϊμουδιά και δεν μπορώ να καταλάβω το πως….

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *