«Η καρδιά των Nickelback ανήκει στους Big Four»

«Η καρδιά των Nickelback ανήκει στους Big Four»

Βρε με αυτή την μπάντα, δεν σταματά να μας δίνει υλικό. Και όχι μόνο μουσικό. Μετά την προπέρσινη κόντρα του Chad Kroeger, τραγουδιστή του συγκροτήματος, με τον Corey Taylor, που ακούστηκε η θρυλική ατάκα από πλευράς του frontman των Slipknot: «η μούρη του τύπου μοιάζει με πατούσα», έρχεται τώρα ο έτερος Kroeger, ο Mike, μπασίστας, να πει ότι η ψυχή και η καρδιά του συγκροτήματος είναι θαμμένη κάτω από τα τραγούδια των Big Four.

Καλά αυτό, όλοι μας ακούμε Metallica, Megadeth, Anthrax και Slayer. Αλλά αυτός συνέχισε λέγοντας:

«Θα ήθελα να κάνω ένα άλμπουμ με διασκευές σε τραγούδια των Slayer. Δυστυχώς για την ώρα δεν προλαβαίνω, αλλά δεν θα το απέκλεια και τελείως».

Δεν μας λέει αν θα είναι προσωπικότου project, ή θα συμμετάσχει όλο το Κροεγκέρικο…

Εντάξει, πέρα τώρα από την πλάκα, γενικά οι Nickelback έχουν προσπαθήσει να αποδείξουν ότι μπορούν να παίξουν βαριά, έχοντας διασκευάσει live τόσο το Sad But True των Metallica, όσο και το Cowboys From Hell των Pantera. Αν τα κατάφεραν, είναι δική σας η απόφαση.

Φυσικά το internet, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει την είδηση καυστικά:

Οι Nickelback θα ήθελαν να διασκευάσουν Slayer «Η καρδιά των Nickelback ανήκει στους Big Four» «Η καρδιά των Nickelback ανήκει στους Big Four» «Η καρδιά των Nickelback ανήκει στους Big Four»

 

 

 

«Η καρδιά των Nickelback ανήκει στους Big Four»

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *