Η ιστορία των Guns n’ Roses γίνεται ταινία

Η ιστορία των Guns n’ Roses γίνεται ταινία

[dropcap size=dropcap]Η[/dropcap] βιογραφία των Guns n’ Roses δια χειρός Marc Canter -στενού φίλου του Slash- που είχε κυκλοφορήσει με τον τίτλο «Reckless Road: Guns N’ Roses And The Making Of Appetite For Destruction» , στην οποία ο συγγραφέας γράφει για το Appetite for Destruction, γίνεται ταινία.

Ο Canter θα έχει μεγάλο λόγο στο σενάριο, ενώ όπως ο ίδιος αναφέρει, αν και ο Axl Rose τον στήριξε στις αρχές, όταν και σύλλεγε πληροφορίες, δεν έχει νέα από τότε που κυκλοφόρησε το βιβλίο και πιθανότατα δεν θα θέλει καμία ανάμειξη στην ταινία.

«Θέλω να δω ότι όλοι οι ηθοποιοί κάνουν σωστά τη δουλειά τους και αποδίδουν σωστά το κλίμα της μπάντας. Από τότε που είμαι εδώ ( με τη μπάντα ) γνωρίζω αρκετούς από τους διαλόγους που έλαβαν χώρα από τα μέλη του συγκροτήματος για διάφορα γεγονότα. Όταν γίνει γνωστό για το ποιος βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του φιλμ καταλαβαίνεις ότι θα είναι πολύ καλό. Είμαι περήφανος για όλη τη σκληρή δουλειά που κάναμε για αυτό το project και θα σκίσει κώλους ! Δεν πρόκειται να είναι μια χαζό ταινία σαν το Rock Star του 2001, μια μεταφορά της ζωής του Tim Ripper Owens και το πώς έφτασε να γίνει μέλος των Judas Priest. Η ιστορία είναι πραγματικά υπέροχη και τα γυρίσματα θα είναι τέλεια. Ο Axl δεν υποστηρίζει τίποτα που έχει να κάνει με την παλιά σύνθεση της μπάντας, εκτός από να παίζει live κάποια από τα τραγούδια εκείνης της εποχής. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι θα τον χαροποιήσει το γεγονός ότι θα ξεκαθαρίσουν κάποιες ιστορίες που έχουν ειπωθεί για εκείνον με λάθος τρόπο. Έτσι βάζοντας τα γεγονότα στη σωστή σειρά θα είναι κάτι καλό για αυτόν. Ο Axl πρέπει να ξέρει ήδη ότι τον υποστηρίζω και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Αν ασχοληθώ με ένα project των Guns n’ Roses τότε πρέπει να ξέρετε ότι τους υποστηρίζω. Υπάρχει μια πολύ όμορφη ιστορία σχετικά με τη γέννηση της μπάντας στην οποία παίζω κι εγώ μεγάλο ρόλο. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή κατάσταση του συγκροτήματος. Η πραγματική ιστορία είναι πολύ σημαντική και γι αυτό ο Axl με υποστήριξε περισσότερο από κάθε άλλον όταν κατέγραφα την κατάσταση στο ξεκίνημα τους. Όταν το σενάριο τελειώσει, το συγκρότημα θα το δει και θα βοηθήσει πιθανόν σε κάποια πράγματα. Εξάλλου ο στόχος είναι να το κάνουμε σωστά. Δεν έχουμε κάποιο όνομα για το καστ ακόμα, αλλά θα ήθελα να δω μερικά μεγάλα ονόματα του χώρου. Αυτή τη στιγμή απλά εργαζόμαστε πάνω στο τέλειο σενάριο. Μετά θα περάσουμε στο επόμενο βήμα, και ναι, θα φέρουμε καινούργιους οπαδούς στη μπάντα και φυσικά αυξημένες πωλήσεις δίσκων. Επίσης το συγκρότημα θα παίξει τη μουσική που θα χρειαστεί το φιλμ. Έδωσα στον Axl μια κόπια του βιβλίου ένα μήνα πάει για τύπωμα, αλλά δεν άκουσα ποτέ νέα του. Αν ήθελε να προσθέσει κάτι, θα το είχε κάνει».

 

[embedvideo id=”FTBixiRSDWc” website=”youtube”]

guns n roses

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *