Η αλήθεια πίσω απ’ τα Στρουμφάκια

Η αλήθεια πίσω απ’ τα Στρουμφάκια

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]α τελευταία χρόνια με έχει προβληματίσει το γεγονός πως όλοι σας υποστηρίζεται τους κακούς των ταινιών και των κινουμένων σχεδίων, έτσι λοιπόν με την εξουσία που μου δόθηκε, θα σας τους ξεμπροστιάζω ένα προς ένα, όπως έκανα και με το Karate Kid. Και ήρθε η σειρά για τα Στρουμφάκια.

Όλα ξεκινούν στο χωριό του καλοκάγαθου μάγου Δρακουμέλ, όπου περνά το καιρό του σαν συνταξιούχος πλέον με τη γλυκύτατη γάτα του Ψιψινέλ, ακούγοντας Σάκη Ρουβά και άλλα ποιοτικά.

Ξάφνου, ενώ όλα φαίνονται βατά και ήρεμα, εμφανίζονται αυτοί οι μπλέ νάνοι hooligans, τα Στρουμφάκια ντε και με εχθρικές διαθέσεις, τα GLX τους, Παντελίδη στη διαπασών και άλλα τέτοια κατάπτυστα καγκουρίστικα, με σκοπό να κάνουν το χωριό του καλού μας πρωταγωνιστή, ένα νέο Μπουρνάζι, το τραβάνε μάλιστα τόσο πολύ, που μετονομάζουν το χωριό σε Στρουμφοχωριό.

Ο κακόμοιρος ο Δρακούλης, δε θέλει μπλεξίματα και σα δείγμα καλής θέλησης, δημιουργεί τη Στρουμφίτα, μπας και ξεχαρμανιάσουν αυτοί οι μικροί μπλε τύραννοι και τον αφήσουν στην ησυχία του, έλα όμως που όχι μόνο δεν έπιασε, αλλά διαβάλαν και τη μικρή αθώα Στρουμφίτα.

Μην έχοντας άλλη επιλογή, αποφασίζει να βγει από τη σύνταξη και να πάρει πίσω στο σπιτικό του, όντας προετοιμασμένος ακόμα και να πιάσει όλα τα Στρουμφάκια και να τα στείλει πίσω στη διάσταση Χ από όπου και προήλθαν.

Η προσπάθεια αυτού του καλού γέροντα, έφτασε στα αυτιά του εθνικού μας ήρωα, Captain America, και από βάσιμες πληροφορίες που έχω από το συνέταιρο μου, που δουλεύει στη S.H.I.E.L.D, είναι έτοιμος να επέμβει και να επαναφέρει τη τάξη, φανερά συγκινημένος από το συμβάν.

Εσείς καθίστε λοιπόν να υποστηρίζεται τους κακούς, να είστε σίγουροι όμως, πως η δικαιοσύνη θα λάμψει και ο Δρακούλης θα ξαναπολαύσει τη σύνταξη του.Till next time.

Στρουμφάκια

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *