“Εχω τον Σατανά μέσα μου, ρέει στις φλέβες μου”

“Εχω τον Σατανά μέσα μου, ρέει στις φλέβες μου”

Ο frontman των Behemoth, Nergal, σε συνέντευξή του στο Βρετανικό Metal Hammer,  δηλώνει πως… δεν έχει να προσθέσει κάτι τόσο για τον τίτλο όσο και τη θεματολογία του επερχόμενου άλμπουμ των Behemoth, καθώς είναι ξεκάθαρο το θέμα.

Οι Πολωνοί μετά από απουσία 5 χρόνων από τη δισκογραφία (2009 Evangelion), λόγω των προβλημάτων υγείας του Nergal, επανέρχονται δυναμικά έχοντας κάνει ήδη πολύ θόρυβο με την επερχόμενη κυκλοφορίας τους.

Ο ίδιος πάντως δηλώνει Σατανιστής…

“Είναι πολύ απλός αλλά ταυτόχρονα και πολυεπίπεδος τίτλος. Επιφανειακά φαίνεται πρωτόγονος και σκληρός αλλά έχει νόημα και βάθος. Δεν έχω, ούτε νιώθω την ανάγκη να εξηγήσω περαιτέρω, καθώς ο καθένας θα δώσει τη δική του ερμηνεία. Πιστεύω πως η μουσική του άλμπουμ είναι αρκετή για να απαντήσει”.

“Ήθελα να κάνω μια τίμια δήλωση σχετικά με το ποιος είμαι και τι σημαίνει η ζωή για μένα, μέσα από αυτό το άλμπουμ. Ο Σατανάς είναι η πιο παρεξηγημένη μορφή σε ολόκληρο τον κόσμο. Αντιπροσωπεύει την αλήθεια και το πνεύμα του ανθρώπου. την ελευθερία και την τιμιότητα σχετικά με το ποιοι είμαστε. Μεγάλωσα σαν Καθολικός και μου έμαθαν αρκετά για τον Σατανά αλλά ήταν όλα ψέμματα. Ο Σατανισμός αφορά τη ζωή και την απελευθέρωση, την αγάπη για την πλήρη ελευθερία. Έχω τον Σατανά μέσα μου, που ρέει στις φλέβες μου και μέσα από τη μουσική μου”.

 

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *