Επιστροφή Crash Bandicoot στο PS4

Επιστροφή Crash Bandicoot στο PS4

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]ια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη για τους οπαδούς του αγαπητού Crash Bandicoot επιφύλασσε η συνέντευξη Τύπου της Sony, η οποία έλαβε χώρα στα πλαίσια της E3 2016.

Όπως έγινε γνωστό από τον Shawn Layden, chairman των Worldwide Studios της Sony Interactive Entertainment, το συμπαθές, πορτοκαλόχρωμο και ιδιαίτερα δημοφιλές μαρσιποφόρο πρόκειται να επιστρέψει σύντομα στο προσκήνιο, μέσα από remastered εκδόσεις για τα τρία πρώτα παιχνίδια στα οποία πρωταγωνίστησε, ενώ ο αγαπημένος χαρακτήρας θα εμφανιστεί και στο Skylanders Imaginators τον προσεχή Οκτώβριο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ιαπωνική εταιρεία, τα Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strike’s Back και Crash Bandicoot: Warped, τα οποία δημιουργήθηκαν από τη Naughty Dog και κυκλοφόρησαν στην αγορά τα 1996, 1997 και 1998 αντίστοιχα, αναπτύσσονται εκ θεμελίων για την πιο πρόσφατη κονσόλα της Sony. Μένει να δούμε πόσο αναβαθμισμένοι θα είναι οι πρώτοι τρεις τίτλοι τους franchise, οι οποίοι ενδέχεται να διατεθούν υπό την μορφή ενός πακέτου για το PlayStation 4. Αναμένουμε νεότερα για την επιστροφή του Crash στο “σπίτι” του, στο σύντομο μέλλον.

Πηγή: Gameover.gr

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *