Επιστροφή-έκπληξη από τον «The Rock»

Επιστροφή-έκπληξη από τον «The Rock»

[dropcap size=dropcap]Τ[/dropcap]ο RAW της Δευτέρας διεξήχθη στο Brooklyn της Νέας Υόρκης. Εκεί έτυχε να κάνει την βόλτα του στα ίδια μέρη και ο θρυλικός superstar του WWE, Dwayne “The Rock” Johnson και είπε να κάνει μία έκπληξη στο “κόκκινο σόου”.

Εκεί βρέθηκε στο ρινγκ με τον ρωσόφωνο και Βούλγαρο στην καταγωγή Rusev μαζί με την εκρηκτική Lana που κάθε εβδομάδα, κράζουν την Αμερική και τους Αμερικάνους και εκθειάζουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν και την Ρωσία.

Έτσι ο The Rock αφού έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τον κινηματογράφο -μέχρι στιγμής- είπε να τα “ψάλει” ένα χεράκι στον Rusev ο οποίος είναι αήττητος μέχρι στιγμής.

Αρχικά του επισήμανε πως μετά από το σόου θα επιστρέψει στο σπίτι του στη Φλόριντα και θα πάει ο γυμναστήριο και πρότεινε και στο Rusev το ίδιο για να χάσει το λίπος που έχει. Στη συνέχεια επισήμανε στη Lana να ντύνεται πιο καλά και να μην έχει την εικόνα σαν μιας του δρόμου.

Τέλος οι δύο superstars πιάστηκαν στα χέρια και φυσικά νικητής ήταν ο The Rock με το κοινό να μην σταματά να φωνάζει για τον θρυλικό wrestler.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι ακριβώς συνέβη:

[embedvideo id=”2ff6LxpfVAo” website=”youtube”]

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *