Επιστρέφουν δισκογραφικά οι Nine Inche Nails

Επιστρέφουν δισκογραφικά οι Nine Inche Nails

[dropcap size=dropcap]Μ[/dropcap]ε μια ενδιαφέρουσα είδηση θα μας… μπει το 2016 (και ας έχουμε ακόμα 10 μερούλες), καθώς οι Nine Inch Nails θα κυκλοφορήσουν το διάδοχο του Hesitation Marks (2013).

Από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Trent Reznor ανακοίνωσε: «Νέο album για τους ΝΙΝ μέσα στο 2016. Και άλλα πράγματα, επίσης». Ποια είναι τα άλλα πράγματα; Καταρχάς ο Reznor φέρεται να δουλεύει μια rock opera με θέμα… το Fight Club. Ναι!

Πρόσφατα ανακοινώθηκε η κυκλοφορία ενός art book, το οποίο ονομάζεται Cargo In The Blood, ένας 320σελιδος χαρτόδετος τόμος σχετικά με το artwork του Hesitation Marks. Τον υπογράφει ο συνεργάτης των Nine Inche Nails και δημιουργός του artwork, Russell Mills και περιορίζεται σε 2000 αντίτυπα. To κάθε αντίτυπο περιέχει ολόκληρο το έργο του Mills για το Hesitation Marks του 2013. Θα περιλαμβάνει, επίσης, ένα ζωγραφικό έργο του Mills, ειδικά φτιαγμένο για την συγκεκριμένη έκδοση, και σε κορνίζα, καθώς και προηγούμενα artwork της μπάντας.

Επίσης, ο σκηνοθέτης Charles Leek έφτιαξε μια ταινία μικρού μήκους για το βιβλίο, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *