Επιστρέφει στο True Detective o McConaughey;

Επιστρέφει στο True Detective o McConaughey;

Η σειρά έκπληξη της φετινής σεζόν. True Detective, αρχίζει και αποκαλύπτει, έστω και με φειδώ, κάποια από τα μυστικά της για τη δεύτερη σεζόν.

Καταρχάς, είναι πολύ πιθανό το σενάριο για επιστροφή του Rusty Cohle, ως ειδικού πράκτορα και αν θυμάστε (αν όχι ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ), ο McConaughey είχε εκφραστεί πολύ θετικά με την ιδέα να συμμετάσχει ξανά στο True Detective.

Τα παραπάνω, όπως και ότι βασικοί πρωταγωνιστές θα είναι ο Brad Pitt και η Jessica Chastain είναι ανώνυμες πληροφορίες που διοχετεύουν διάφορα site στις ΗΠΑ, που όπως αναφέρουν είναι διαρροές από στελέχη του HBO.

Στα πιο έγκυρα τώρα…

Ο δημιουργός της σειρά, Nick Pizzolato, απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις όπου βγάζουν ειδησούλες που επίσης ξέραμε σαν φήμες και επιβεβαιώνονται τώρα.

Σίγουρα λοιπόν θα υπάρχουν τέσσερις βασικοί ρόλοι, άρα χωράνε όλοι οι παραπάνω ενώ ήταν αινιγματικός όσον αφορά τη συμμετοχή γυναίκας ανάμεσα σε αυτούς τους ρόλους.

Ο πρόεδρος της HBO με τη σειρά του ενημερώνει πως θα υπάρχει σύντομα ανακοίνωση του cast, ίσως και την επόμενη εβδομάδα, ενώ τα δυο πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν, θα είναι πιο συναρπαστικά από την πρώτη…

Ίδωμεν…

 

Διαβάστε ακόμα:

Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Emmy

9+1 απαντήσεις που περιμένουμε από το True Blood

Ο αντίπαλος του True Detective

Περισσότερη βία στο Walking Dead

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *