«Ο Lemmy ήταν ο τελευταίος αληθινός rock star»

«Ο Lemmy ήταν ο τελευταίος αληθινός rock star»

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] manager των Motorhead Todd Singerman, μιλώντας στο Sky News είπε πως οι γιατροί μετά τη διάγνωσή τους, έδωσαν στον Lemmy από 2 ως 6 μήνες ζωής.

Ο Singerman αναφέρθηκε στο πάρτι γενεθλίων που έκανε ο Lemmy για τους φίλους του στις 13 Δεκέμβρη αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μετά το πάρτι δεν ένιωθε καλά και πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Οι γιατροί ήταν αισιόδοξοι και τους έδωσαν το ΟΚ αλλά επειδή η ομιλία του ήταν κάπως παράξενη τον κράτησαν στο νοσοκομείο περισσότερο για κάποιες μαγνητικές. Δυστυχώς εκεί αποκαλύφτηκαν οι όγκοι στο κεφάλι και τον λαιμό του. Κανείς μας δεν μπορούσε να φανταστεί το παραμικρό. Οι γιατροί του έδωσαν μόλις 2 ως 6 μήνες ζωής. Πέθανε ενώ εγώ προσπαθούσα να φέρω κοντά του τους Phil (σ.σ: Campbell) και Mikkey (σ.σ: Dee) όσο ήταν ακόμα όρθιος και δυνατός. Ούτε ο ίδιος έδειχνε να μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Δε περίμενε να πεθάνει με αυτόν τον τρόπο».

Ο manager των Motorhead είπε πως η διάγνωση των γιατρών δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αισιοδοξίας, γεγονός που σόκαρε τους πάντες: «Ήταν σε τελικό στάδιο. Η είδηση ήταν ένα μεγάλο σοκ για όλους μας. Δεν υπήρχε άλλος σαν αυτόν. Ήμουν κοντά του 25 χρόνια και κάθε μέρα έπινε Jack Daniels και κάπνιζε 2-3 πακέτα τη μέρα. Το τελευταίο διάστημα έπινε vodka με πορτοκάλι».

Για το τέλος ο έμπειρος manager θυμήθηκε μια ατάκα: «Ο Lemmy κάνει τον Keith Richards των Rolling Stones να μοιάζει με κοριτσάκι… Ο άνθρωπος το ζούσε. Ήταν ο τελευταίος αληθινός rock star».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *