Είσαι geek; Μείνε fit διασκεδάζοντας…

Είσαι geek; Μείνε fit διασκεδάζοντας…

 

[dropcap size=dropcap]Ό[/dropcap]χι, δεν προμοτάρουμε κάτι. Απλά σαν γνήσιοι geeks που βρίσκουμε διάφορους τρόπους να λιώσουμε καθιστοί, προβληματιζόμαστε ενίοτε για την φυσική μας κατάσταση.

Και παρά το ότι ο γράφων δεν έχει τύχη στα παρακάτω, σας τα προτείνει ανεπιφύλαχτα για να μην κάνετε ποτέ ειδική παραγγελία για καρέκλα στο γραφείο σας (χοντροκωλαράδες).

Κυνηγητό με zombie

Ξέρουμε όλοι ότι το τρέξιμο είναι βαρετό και επίπονο. Όταν τρέχεις δεν αντιδρούν μόνο να μπριλμπιλωτά σου πνευμόνια, αλλά και τα γόνατα, αστράγαλοι, μέση. Τι; Είσαι πιτσιρικάς και δεν παίζει πρόβλημα. Περίμενε μερικά χρονάκια… Anyway, αν το τρέξιμο το ντύσεις με τον μανδύα της επιβιώσεις, ποιος χέστηκε για τον πόνο; Run for your life bitch. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα, αλλά αν πιέσουμε όλοι, κάποιος θα το διοργανώσει. Τι δεν καταλαβαίνεις; Σε κυνηγάνε ζόμπι, τρέχα!

geeky_ways_to_stay_in_shape_01

Μεσαιωνικές μάχες

Αυτό το είδα σε κάτι σάπια Βρετανικά σάιτ. Εδώ θα μπορούσαμε να το κάνουμε με αρχαίους Έλληνες, αλλά τα βρομόχερα των χρυσαυγητών έχουν μολύνει και αυτό. Οπότε, το κάνουμε σαν τον William Wallace. Βάζεις την πανοπλία σου, παίρνεις το σπαθί σου και ορμάς στο πεδίο της μάχης. Προετοιμάσου σωστά για να μην σε κάνουν σουβλάκι…

geeky_ways_to_stay_in_shape_03

Fight like a Gentlemen

Κουστουμάκι, μπαστουνάκι και μπες στη μάχη σαν Κύριος ή αλλιώς, σαν τον Σέρλοκ Χόλμς. Αγαπημένη συνήθεια σε πάρα πολλές χώρες, πέραν την Αγγλίας. Εδώ έχουμε την εναλλακτική, τράβα γήπεδο στη θύρα με τους οργανωμένους.

geeky_ways_to_stay_in_shape_05

Κονσόλες με Dancing Games

Δεν θα προσβληθεί ο ανδρισμός σου. Θα αποκτήσεις ευλυγισία και ενέργεια μπας και γυρίσει κάποια να σε κοιτάξει, σκουράντζο. Έχεις αρχίσει και μου θυμίζεις τη γιαγιά μου. Κουνήσου…

wedance_lifestyle2

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *