Είναι το οριστικό τέλος των Black Sabbath λέει ο Ozzy

Είναι το οριστικό τέλος των Black Sabbath λέει ο Ozzy

[dropcap size=dropcap]Π[/dropcap]αρόλο που πριν λίγο καιρό, τόσο ο Ozzy, όσο και ο Tony Iommi είχαν δηλώσει πως οι Black Sabbath σκοπεύουν να φτιάξουν διάδοχο του “13” που κυκλοφόρησε το 2013, με νέες δηλώσει του πρώτου στο NOLA.com μαθαίνουμε κάτι διαφορετικό. Δυστυχώς. Βέβαια Ozzy είναι ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Μιλώντας σχετικά με την επερχόμενη περιοδεία των Black Sabbath «The End»:

«Είναι το τέλος των Sabbath, πιστέψτε με. Τον Δεκέμβρη θα έχω φτάσει τα 68 διάολε! Είναι καιρός να δώσω ένα τέλος. Δεν λέω πως δεν θα ανέβω ξανά στη σκηνή με τον Geezer ή τον Tony ή οποιονδήποτε από αυτούς κάποια στιγμή, αλλά επισήμως θα είμαστε παρελθόν. Dεν θέλω να μικραίνουμε και να συρρικνωνόμαστε συνεχώς και να παίζουμε απλά για να βγάλουμε ακόμη ένα μάτσο λεφτά. Οπότε ναι, είναι καιρός. Έπειτα, θα γυρίσω πίσω στο να κάνω τα δικά μου πράγματα».

Το NOLA.com αναφέρει επίσης πως οι Black Sabbath δήλωσαν πως δεν θα βγει ούτε νέος δίσκος πριν ή μετά την περιοδεία (20 Ιανουαρίου ξεκινάνε).

Οι Βρετανοί πάντως θα είναι headliners μετά άλλων των φεστιβάλ Rock am Ring και Rock im Park που διεξάγονται κάθε χρόνο στις αρχές Ιουνίου.

Και μαζί τους οι Red Hot Chili Peppers που ίσως βγάλουν άλμπουμ και οι Volbeat.

Οι μπάντες που ξέρουμε από τώρα ότι θα είναι εκεί: Deftones, Korn, Bring Me The Horizon, Disturbed, Bullet For My Valentine,Amon Amarth, Trivium, Of Mice & Men, Architects, The Amity Affliction, Biffy Clyro.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *