Διαβάστε απόσπασμα από το βιβλίο του Nergal Darski

Διαβάστε απόσπασμα από το βιβλίο του Nergal Darski

[dropcap size=dropcap]Ε[/dropcap]πειδή κατηγορηθήκαμε για φαλλοκράτες με τόσο ανδρικά θέματα που φτιάξαμε (κυρίως για ΑΥΤΟ), στρώσαμε τον κώλο μας και μεταφράσαμε το απόσπασμα που δημοσίευσε το Metalsucks.net, από το βιβλίο το Adam Nergal Darski, του ηγέτη των Behemoth. Γιατί δεν είναι ΚΑΙ αντρικό θέμα; 

Γιατί το απόσπασμα αναφέρει τη σχέση του Nergal με τις γυναίκες και από αυτά που λέει μοιάζει με 15χρονο γυμνασιόπαιδο που είναι στη φάση: Εμείς τα αγόρια και εσείς τα κορίτσια. Επίσης είναι ό,τι πρέπει για τις feminazis που μας επιτέθηκαν, να έχουν ακόμα ένα λόγο. Τρίτον, έχει πλάκα η περιπέτεια του στην Ταϊλάνδη. Ναι καλά, Nergi… Σε πιστέψαμε.


 

Υπάρχει κάτι που να σε τρομάζει στο αντίθετο φύλο;

Η κρυφή πλευρά των γυναικών. Και εννοώ του χαρακτήρα τους, όχι της εμφάνισης.

Μια κυρία… Χάιντ σας πούμε; (Dr Jekyll – Mr hyde)

Ακριβώς. Γνωρίζεις κάποια και στην αρχή είσαι γοητευμένος μέχρι που έρχεται η στιγμή που ανακαλύπτεις πόσο σκύλα είναι. Χωρίς καν να έχεις υποπτευθεί κάτι. Εκεί που είναι μια όαση γαλήνης, αγαπάει τα παιδιά και τα ζώα… ξαφνικά γίνεται η έκρηξη. Μεταμορφώνεται σε κακιά και εκδικητική.

Έχω περάσει από αρκετές τέτοιες καταστάσεις. Μου έχει τύχει να σκεφτώ συγκατοίκηση και παιδιά και ξαφνικά να νιώσεις ότι δεν γνωρίζεις πραγματικά τη σύντροφό σου.

Πως αντιμετωπίζεις αυτές τις καταστάσεις;

Στρέφομαι σε συμπαράσταση από φίλους. νομίζω πως όλοι αυτό κάνουμε. Κάποιες φορές μπορεί και να μου πουν κάτι έξυπνο. Πριν χρόνια, όταν μια από τις σχέσεις μου χάλασε, ήμουν σε περιοδεία στις ΗΠΑ. Καθόμουν σε ένα μπαρ στην Florida με τον David Vincent από τους Morbid Angel. Αντί να χαλαρώνω, ήμουν νευρικός και κοιτούσα το τηλέφωνο μου. βγήκα να την καλέσω. είχε προσωπικά προβλήματα και όσο προσπαθούσα να της φτιάξω το κέφι, τόσο μου αγρίευε.

Ο Vincent πρόσεξε τη φάση και μου είπε: ‘Είσαι πολύ νευρικός. Χαλάρωσε… Αν ο λόγος που είσαι έτσι είναι γυναίκα, σαν άντρας πρέπει να έχεις μην πέφτεις στα μάτια της. Και θυμήσου ότι υπάρχουν εκατομμύρια εκεί έξω’.

Κάνεις μεγάλες σχέσεις συνήθως;

Η πρώτη μου άντεξε τρία χρόνια. Κάποιες άλλες από μερικούς μήνες έως δυο χρόνια. Η κάθε μια από αυτές, μου έδινε μια τεράστια δόση από εμπειρίες. Με βοήθησαν να ωριμάσω. Έκανα πολλά λάθη και έμαθα από αυτά. Δεν έχω πρόβλημα να κοιτάω το παρελθόν μου.

Μερικές από τις κοπέλες παραμένουμε ακόμα φίλοι. Κρατάω επαφές. στέλνω μήνυμα μετά από μερικά χρόνια και μερικές φορές απολογούμαι γιατί ίσως ευθύνομαι λίγο παραπάνω.

Σου αρέσει να μιλάς στις γυναίκες;

Χρειάζομαι διέγερση. Να μου καυλώσει το μυαλό. Αν νιώσω ότι το άτομο απέναντι μου είναι ρηχό ή δεν ανοίγεται, έχουμε πρόβλημα.

Εσύ όμως ανοίγεσαι;

Δεν έχω ανάγκη να με καταλάβουν πλήρως αλλά τουλάχιστον να το αποδεχτούν. Δεν θέλω να τις αφομοιώσω στον δικό μου κόσμο αλλά να βρούμε κοινό σημείο επαφής. Όλοι έχουμε τους λαβυρίνθους μας. Μπορούμε να καλέσουμε κόσμο και να τους δείξουμε αυτό τον λαβύρινθό αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι να νιώσουν άνετα εκεί μέσα.

Ακόμα και οι γονείς μου δεν καταλαβαίνουν τι είναι αυτό που κάνω, αλλά το σέβονται. Ξέρουν ότι δεν είμαι τραπεζίτης ή δικηγόρος αλλά ότι αυτό που κάνω, είναι χρήσιμο. Για κάποιους…

Τι εννοείς με το να σου «καυλώσει το μυαλό»;

Αν δεν γίνει πρώτα πάνω. δεν θα γίνει και… κάτω. Αν μια γυναίκα δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον πέρα από το σώμα της, την κρατάω μακριά. Πολλοί αν θέλουν να πάνε με ένα κορίτσι, συμπεριφέρονται διαφορετικά και παίζουν ρόλους. Το να κάνεις τα πάντα απλά και μόνο για να βάλεις το καυλί σου σε μια τρύπα για ένα βράδυ, είναι απλά εξευτελιστικό.

Το ξέρω γιατί το έχω κάνει. Μερικές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτομαι: ‘Γιατί το κάνεις αυτό ηλίθιε;’. Είναι σαν το Junk food, η πρώτη μπουκιά είναι ωραία, αλλά μετά έρχεται αυτή η χαρακτηριστική χαρτένια γεύση και η αίσθηση ότι βάζω σκατά στο στομάχι μου.

Με τις γυναίκες είναι το ίδιο. Υπήρξαν πολύ ερωτικές στιγμές που το μυαλό μου ούρλιαζε: «Φύγε! Βγες από ‘κει». Απλά φεύγω και πάω σπίτι να αράξω με φίλους να πιούμε μπίρες.

Υπάρχει κάτι που σε κάνει να κοκκινίζεις;

Ήμουν στην Ταϊλάνδη με φίλους και κατά τις 2 το βράδυ αισθάνθηκα την ανάγκη για μασάζ. Και παλιότερα που είχα πάει εκεί, είχα εθιστεί. Όχι ερωτικά μασάζ, τα χαλαρωτικά. Βρήκαμε ένα μέρος κοντά στο ξενοδοχείο μας.

Όταν μπήκα μέσα, κλασικά έμεινα με το εσώρουχο. Η μασέρ μου ζήτησε να γδυθώ κανονικά. Δεν είμαι ντροπαλός, το έκανα. Ξεκίνησε να μου κάνει μασάζ και σαν ατύχημα, ακούμπησε το… πέος μου. Δεν έδωσα σημασία, λες και ήμουν στον γιατρό. Λίγο αργότερα το έκανε πάλι και χαζογέλασε. Δεν ήξερα τι να πω. Στιγμές αργότερα το άρπαξε και με βαριά ασιατική προφορά με ρώτησε: «Μασάζ;».

Ένιωσα ντροπιασμένος αλλά ρώτησα την τιμή. Έκλεισα να μάτια μου και αυτό ήταν… Ένιωσα χρησιμοποιημένος όμως.

Πολλοί πάνε στην Ταϊλάνδη μόνο για αυτό!

Όχι εγώ. Έχω ήδη πάει δυο φορές. Είναι πανέμορφη χώρα, σαν από παραμύθι. Και ήταν η μόνη φορά που μου έτυχε κάτι τέτοιο. Δεν πάω σε μπουρδέλα.

Αν μετά από αυτή την αερολογία, σαν κάνει ΚΛΙΚ να το αγοράσετε (η αγγλική έκδοση κυκλοφορεί στις 19 Μαρτίου), πατήσετς ΕΔΩ.

Nergal-Confessions-of-a-Heretic-Englsh-Translation-620x880

Related post