«Δεν σκεφτόμαστε τον Udo»

«Δεν σκεφτόμαστε τον Udo»

[dropcap size=dropcap]Ο[/dropcap] κιθαρίστας των Accept, Wolf Hoffman σε συνέντευξή του, απάντησε στο αν ο πρώην τραγουδιστής, Udo έχει έρθει σε επικοινωνία με το συγκρότημα πρόσφατα.

«Έχω να ακούσω πολλά χρόνια από αυτόν, πέρα από έμμεσα από τον τύπο, και ειλικρινά, κανείς μας δεν τον σκέφτεται», απάντησε. «Δεν ήταν ποτέ ένα μεγάλο θέμα, εννοώ πως σίγουρα με το καινούριο άλμπουμ (Blind Rage) χαλάρωσε η κατάσταση». Προφανώς και ήταν μεγάλο θέμα όταν κυκλοφορήσαμε το Blood Of The Nations. Πολλοί ρωτούσαν «Γιατί?», «Πώς κι έτσι?». Αλλά η ιστορία έχει ειπωθεί τόσες φορές πλέον, που έχει γίνει ξεκάθαρο ότι είχαμε ξεκινήσει μια νέα ζωή και δεν ήθελε να είναι μέρος της. Έκανε την επιλογή του, προχωράμε και αυτό είναι»,

Το Σεπτέμβριο του 2013, σε μία συνέντευξή του, ο Udo απάντησε για την πιθανότητα ενός reunion μεταξύ αυτού και των Accept:

«Κάναμε ένα reunion το ’92 και βγάλαμε τρεις δίσκους (Objection Overruled, Death Row, Predator). Κατ’ εμέ, το πρώτο ήταν ένα πραγματικό Accept άλμπουμ. Κάναμε το άλλο με μόνο έναν κιθαρίστα και για εμένα, ο ήχος των Accept ήταν πάντα με δύο κιθάρες, οπότε πάντα προέκυπταν προβλήματα. Όλη η ατμόσφαιρα είχε χαθεί. Κάναμε μια περιοδεία και μετά είπαμε, “Οκ, προτού καταστρέψουμε το όνομα Accept, ας το διαλύσουμε πάλι”.

Μετά από 15 χρόνια μου ζήτησαν δύο φορές να κάνω ένα reunion και είπα, “παιδιά, είμαι αρκετά καλά με τους U.D.O., και αν τους ξανασταματήσω και μπω στους Accept, πρέπει να συζητήσουμε πολλά πράγματα.» Στο τέλος είπα: «Οκ, αν το κάνω και το διαλύσουμε ξανά, δε μπορώ να ξαναεμφανιστώ για Τρίτη φορά με τους U.D.O. Πρέπει να συνεχίσω υπό το όνομα Accept.» Και είπα στον Wolf: «Έκλεβες το όνομα στα 80s. Παίρνεις τα δικαιώματα σε αυτό χωρίς να ρωτάς κάποιον, ειδικά εμένα.» Απάντησε: «Όχι, δεν μπορώ να το κάνω αυτό». Και είπα: «Οκ, παιδιά. Λυπάμαι, αλλά δε θέλω να το κάνω. Θα συνεχίσω με τους U.D.O. Σας εύχομαι τα καλύτερα.» Αυτό ήταν όλη η φάση με το reunion”.

Σχετικά με το τωρινό lineup των Accept, ο Udo είπε: «Έβγαλαν έναν πολύ καλό δίσκο το 2010 (Blood Of The Nations), αλλά από την άλλη, φαντάζομαι πως μετά από 15 χρόνια, θα είχαν αρκετό υλικό για έναν καλό δίσκο. Περίμενα να βγάλουν έναν καλό δίσκο, και το Blood Of The Nations είναι ένας καλός δίσκος, αλλά κατά τη γνώμη μου, το Stalingrad του 2012 δεν είναι σαν το Blood Of The Nations. Ο νέος τραγουδιστής (Mark Tornillo, ex-TT Quick) είναι ένας καλός τραγουδιστής, αλλά έχει προβλήματα στο να τραγουδά παλιά κομμάτια των Accept».

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *