Δεν θα κάνουν τελικά live οι KISS στο Hall Of Fame

Δεν θα κάνουν τελικά live οι KISS στο Hall Of Fame

Οι KISS μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους ανακοίνωσαν πως δεν θα κάνουν ζωντανή εμφάνιση τη βραδιά της βράβευσή τους με κανένα lineup και όπως τονίζουν, θα συγκεντρωθούν μόνο στο πως θα γιορτάσουν το γεγονός. Ενώ, προανήγγειλαν και παγκόσμια περιοδεία με αφορμή τα 40 χρόνια από την ίδρυση της μπάντας.

Η επίσημη ανακοίνωση…

“Προς όλους τους οπαδούς μας σχετικά με το Rock and Roll Hall of Fame:

Οι πρόσφατες δηλώσεις των Ace Frehley και Peter Criss σχετικά με το θέμα, απαιτούν μια άμεση απάντηση προς σεβασμό σε σας.

Η πρόθεση μας ήταν να γιορτάσουμε ολόκληρη την ιστορία των KISS και να αναγνωρίσουμε το μερίδιο που άνηκε στο κάθε μέλος που πέρασε από την μπάντα όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των τωρινών μελών Tommy Thayer και Eric Singer, καθώς και τους Bruce Kulick και Eric Carr που πρόσφεραν και αυτοί με τη σειρά τους, άσχετα με το τι ήθελε το Rock N Roll Hall Of Fame.

Οι KISS έγιναν ακόμα μεγαλύτεροι, παρά την αποχώρηση των Ace και Peter, οι οποίοι φυσικά και αποτελούν τα θεμέλια αυτής της μπάντας και τίποτα από αυτά δεν θα είχε γίνει, αν δεν ήταν κομμάτι των KISS στο ξεκίνημα.

Έχουν περάσει παραπάνω από 13 χρόνια όταν για τελευταία φορά, η αυθεντική σύνθεση της μπάντας βρέθηκε στην σκηνή και έπαιξε φορώντας make-up και κόντρα προς τους ισχυρισμούς που γίνονται μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ποτέ δεν αρνηθήκαμε να παίξουμε με τον Ace και τον Peter ξανα.

40 χρόνια τώρα με αφοσίωση, χτίσαμε τους KISS χωρίς διακοπή ή παραίτηση μέσα από τεράστιες περιοδείες, πλατινένια άλμπουμ και διαφορετικές συνθέσεις.

Οι KISS ήταν πάντα, μια μπάντα που δεν έμοιαζε σαν όλες τις άλλες. Για αυτό ξεκινήσαμε τους KISS. Για αυτό συνεχίσαμε τους KISS. Το να είσαι διαφορετικός από όλους τους άλλους, σημαίνει πως παίρνεις αποφάσεις, διαφορετικές από όλους τους άλλους.

Αυτή είναι μια συναισθηματική κατάσταση η οποία δεν πρόκειται να ικανοποιήσει τους πάντες.

Για να κλείσουμε, αποφασίσαμε πως δεν θα παίξουμε live τη βραδιά του Hall Of Fame και θα αφοσιωθούμε στο πως θα το γιορτάσουμε.

Ανυπομονούμε να σας δούμε όλους στην παγκόσμια περιοδεία μας για τα 40 χρόνια από την δημιουργία των KISS“.

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *