Δεν διαλύονται οι AC/DC σύμφωνα με το Billboard (update)

Δεν διαλύονται οι AC/DC σύμφωνα με το Billboard (update)

Μια είδηση που ήρθε να μας καθησυχάσει είναι από “inside” πληροφορίες του Billboard.com, αναφέρει πως δεν υπάρχει θέμα διάλυσης των AC/DC.

Ο αρθρογράφος τονίζει, πως ο όλος χαμός και η διασπορά της είδησης προήλθε από ένα ανώνυμο e-mail που στάλθηκε σε αυστραλιανό ραδιοφωνικό σταθμό, από όπου και ξεκίνησε και η “αλυσίδα” της είδησης.

Βέβαια, ακόμα όλοι κάνουν εικασίες. Η στάση της δισκογραφικής τους εταιρίας, Columbia, είναι “ύποπτη” καθώς δεν βγήκε να διαψεύσει κάτι, αν είναι αναληθές το όλο σκηνικό. Πράγμα που δείχνει, ότι η φωτιά υπάρχει. Μένει να δούμε πόσο μεγάλη είναι.

Εξάλλου, ο ίδιος ο Brian Johnson είχε αναφέρει πως ήταν στον αέρα η επετειακή περιοδεία των AC/DC, καθώς ένα μέλος της μπάντας ήταν άρρωστο. Εξέφραζε όμως τη σιγουριά του ότι θα ταξιδέψουν τελικώς στο Βανκούβερ για να ηχογραφήσουν το νέο τους δίσκο.

Ίδωμεν…

Update: Ένας φίλος της μπάντας, ο τραγουδιστής των Choirboys, Mark Gable, επιβεβαίωσε τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του Malcom Young, ξεκαθαρίζοντας πως του φαίνεται αδύνατο να ανέβει στη σκηνή και πολύ δύσκολο να ηχογραφήσει. ΩΣΤΟΣΟ, δεν είναι σίγουρος αν αυτό το γεγονός θα βάλει τέλος στους AC/DC. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, σε μια περιοδεία παλιότερα, ο γιος του Malcom, Alex Young, τον είχε αντικαταστήσει και ήταν όλα εντάξει.

 

Διαβάστε τον χθεσινό χαμό ΕΔΩ…

Related post

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *